TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 05. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

cernovska

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 25. 1. 2024. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 13772
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

cernovska

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Maminky odpustí....

25. 03. 2016

Nemůžu si pomoci, abych se nepodělila se s vámi o trochu kritiky.

Člověk si vždycky asi říká, že tak jak to dělá on, je to jediné správné řešení, tak mi snad kočárkové maminky odpustí.

Neuvěřitelně mě vždycky udiví, když vidím evidentně poporodní nadváhou postiženou zdravou maminku s kočárkem se spícím dítětem, ketrá se plouží po městě a šetří si svou minimálně hodinovou projížďku na co nejmenší trasu. Jestli je to v rámci neojetí pneumatik? Včera jsem míjela dvě, jedna si stěžovala na zimu (to se nedivím, při tom šnečení se) a druhá se zabavovala mobilním telefonem (no venku asi nuda?!).

Poukážu ještě na jeden fakt, u nás je možno zolat kousek za městem několik velmi příjemných, klidných tras v mírně kopcovitém terénu.

Většinou si potom tyhle maminky stěžují, že nemají na cvičení čas! Kdyby ale každý den vyjely alespoň na svižnou hodinku, to by byly postavičky a ta úplně jiná svěží vzduchem provoněná nálada!

Když si vzpomenu kolik km jsem najezdila se svými dětmi a jak jsem si dobíjela baterky ve voňavém lese! Nyní své trasy chodím znova, bez kočárku, ale doufám, že sa vytvaruji tak hezky jako tenkrát s miminkem před sebou!

 

 

 

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

25. 03. 2016 23:17
Dnesni doba je hodne pohodlna a uspechana, na nic neni cas. Ale jen pro ty, kteri to tak chteji a podlehnou pohodlnosti.
25. 03. 2016 22:50
Máš pravdu. Jsou mnohdy pohodlné...
25. 03. 2016 20:31
Marikabak, to je ale děsná generalizace. Mám dítě ještě kočárkový, i když se mu už pomalu blíží třetí narozeniny. A žádná z mých známých maminek si obědy vozit nenechává. Lidi jsou různí.
25. 03. 2016 19:28
Plně s Tebou souhlasím !!! Maminky dnešní doby mi připadají " líné " a to nejen v pohybu, ale i třeba ve vaření !!! Znám hodně mladých maminek, které si nechávají dovážet jídlo v kastrůlkách až do domu a to se ještě nestydí říci: " ŽE NEMAJÍ ČAS !!! " Nedávno jsem byla na nákupu, když vedle mého auta zaparkovalo auto. Vysedly dvě mladé maminky, vydělaly kočárky z kufru a bavily se o tom, že půjdou " šopovat " ALE nejhorší bylo, když řekly, že nemají moc času !!! Jen prý tak 3 hodinky !!! A to mě dostalo do kolen !!! No tak to se pak nedivím, když nemůžou shodit a navíc vařit !!!! Sice každý je jiný, ale odsud posud !!!!
25. 03. 2016 19:05
Nechci vám kazit iluze, ale chozením se toho zase tak nezhubne. Taky jsem s dětmi chodila hodně, s nejmladším teď kolem patnácti až dvaceti tisíc kroků denně, ano, mám to změřeno. A na hubnutí to teda nepomohlo vůbec, i když nadváhu jako takovou jsem vlastně neměla, ale stejně jsem nějaké to kilo sudnat chtěla.
25. 03. 2016 14:24
Lidi nejsou stejný a na všechny neplatí to stejné. Někdo je líné, tlusté prase a někdo je blb, který se povyšuje nad ostatní a zvyšuje si svoji "moralitu" ponižováním jiných a někdo jiný je zase jiný a nikdo není stejný ... co naděláš. Krásné procházky :-).
25. 03. 2016 14:21
Když se ještě plíží, to mně tak nějak nevadí, ale když zaparkují kočárek u hospodské zahrádky, kde se kouří, a spokojeně sedí u piva nebo vína, to se dívím i ušima!
25. 03. 2016 13:42
To jsou maminky, které sice mluví o tom, že potřebují zhubnout, že by měly cvičit, ale nedej probůh, aby je to stálo nějaké úsilí....

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři