TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 19. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

dasahradil

Původní Sebekoučink

17 %
0 kg 6 kg

Již zhubnuto: 1 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 992
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

dasahradil

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak na parní hrnec

08. 02. 2011

Poraďte prosím jak vařit v parním hrnci.Fakt podrobné rady ,protože všude se píše jen co tam dát,ale už nenapíší jak tam třeba potraviny ukládat a hlavně,když se něco vaří ještě ve vodě,tak do jaké nádobky či misky například rýži dát,kam tu nádobku umístit.Případně přihoďte i nějaký šikovný receptík.Díky moc.......
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 04. 2014 09:01
já na vaření v páře používám klasický hrnec a mísu k tomu určenou.Dám vodu a zeleninu ukládám podle trvrdosti.Do spod celer,mrkev,petržel,a na vrch brokolice,květák a jiné křehké typy které si postupně odebíáš.A radím s parním hrncem se nejlépe naučíš pokus a omyl .Najdeš si svoje jak ti to vyhovuje.
14. 04. 2014 08:10
S parním hrncem zkušenosti nemám, ale vařila bych tam asi jen zeleninu, brambory, nebo rýži. Na maso používám teflonku, na ní dám 2 g oliv. oleje, je to myslím chutnější. Tuky potřebujem, někde na Stobu jsem četla, že tuky jsou přenašečem chutí. Tak jsem asi moc nepomohla :-))
04. 03. 2014 22:57
Tak už v tom za ty leta vařím skoro všechno.Je to dietní,moc chuťově nevýrazné,ale dá se to jíst. Hlavně otočím knoflíkem a nestarám se ,dokud nezazavoní..Už jsem se opět po několika letech naštvala a začala opravdu poctivě hubnout..... :-).....

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři