TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 07. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

devcicazdediny

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 8482
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132986.76 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5519 h 55 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

devcicazdediny

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Zvláštnosti

08. 06. 2013

Zdravím všechny hubnoucí, zdravě se stravující či sportující.

Mám pár postřehů, jsem rozpolcená, nevím co dělat, přemlouvám se k určitým věcem atd. Ale postupně.

Vrátila jsem se po dlouhé době na STOB, založila nový hubnoucí cyklus s cílem zbavit se za 3 měsíce 3,2 kil. Což podle mě není tak moc, nevadilo by ani kdyby něco málo zůstalo, pokud bych vylepšila alespoň míry 88/74/99 (v nejlepších časech zde na STOBu jsem mívala 87/71/94). Mám totiž pocit, že moje tělo se změnilo zpět v masu třesoucího se rosolu, který vypadá hodně nevzhledně.

Po měsíci musím konstatovat, že přes zvýšenou fyzickou aktivitu, lepší stravování, zvýšený přísun vody i cílené cvičení na problematické partie nedošlo k žádné změně, váha se ještě o necelé kilo zvedla a rosol vypadá spokojeně.

Včera jsem byla nakoupit nějaké potřebné věci na sportovně turistický kurz, na který jedu příští neděli přímo z celostátního kola SOČ, kde budu obhajovat svoji práci. Chtěla jsem jet na STK štíhlejší, či alespoň měně se třepotající, ale ne. Byla jsem nucena koupit si nové plavky a to co na mě číhalo v zrcadle zkoušecí kabinky mě vyděsilo. Pomeranč jako blázen, přetékající špek na boku valící se přes okraj spodního dílu plavek a břicho ani nemluvit. Dále jsem potřebovala funkční tričko na kolo, bohužel jsem musela slevit a místo obvyklé velikosti M jsem odcházela s velikostí L, jelikož M příliš obepínala ne moc pevný faldík. 

Tak holky, žádám po vás rady co změnit, co děláte za sport apod. Budu ráda i za jakoukoli motivaci. Ty, které mě tu znají vědí, že jsem sem přišla s osmi kily navíc, se kterými jsem zatočila, tělo se zpevnilo a bylo mi fajn, ale teď se váha rozhodla mě potrápit a pořád šplhá nahoru.

Už nemám ani odvahu zveřejnit tu fotky. Stydím se. Jak jsem po každém cyklu přinášela fotky, které vypadaly líp tak teď se k tomu asi neodhodlám...
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 06. 2013 07:25
Ahojky, ja kdyz jsem hubla v 17, tak to slo urcite rychleji, stacilo jist lip, vic cvicit a slo to senza...Ted ve 22 uz to neni tak uplne lehke, o vikendech kolo, chuze nebo plavani. Pres tyden ruzna cviceni z youtube - posledni dobou hlavne Cassey a jeji popilates:) myslim, ze by to bylo na posileni fajn..jo a preju moc stesti v SOC, ja uz mam za sebou pred mesicem SVOC a na podzim pokracovani, tak si dokazu predstavit jake to je:)
09. 06. 2013 20:10
Nezoufej, uz to ze si se tady vypsala je první krok. Já moc sportu nedelám, ale denne chodím pres 10.000 kroku a funguje to taky. Pilates je opravdu dobrý, cvicí ho i moje dcera a potrebovala také zpevnit, zhubnout ani ne, je stíhlá. Drzím palce a tesím se na Tvoje "stíhlé" fotky:-))
09. 06. 2013 18:52
a taky pilates by nemusel být špatný - zkus třeba ty čtvrthodinky s Denise Austin, pro začátek. Pořád je tu někomu radím, tak bych si je taky mohla zase přes léto dát k tomu svému zabijáckému programu ;-)
09. 06. 2013 18:52
Na tvarování a zpevnění postavy je vhodná poweryoga nebo pilates. Čím častěji cvičíš, tím rychleji jsou výsledky vidět :-)
09. 06. 2013 18:46
Alex, cokoli, jen už ne rosol :D
09. 06. 2013 18:42
cíleněji Jillian, ale spíš ty posilovací programy, aby se to zpevnilo? Neboj se, Rambo z tebe nebude :-)
09. 06. 2013 18:39
Děkuju všem za komentáře, dělám jak kardio (jezdím do školy 8 km na kole, případně i do práce 10 km na kole a pak stejnou trasu zpět, když neprší, pokouším se o indiánský běh, sem tam procházka a jill, nebo plavání) tak posiluju - hlavně teda břicho. A začínám být zoufalá z toho, že nejsou změny, i když už jsem překonala záchvaty žravosti.

Píšete že vypadám dobře, ale koukáte na staré fotky, taky na ně koukám a říkám si, možná jednou zase ...
09. 06. 2013 07:45
Já myslím, že vypadáš moc dobře. Musíš si víc věřit. Jak sportovat ti neporadím. Já si dám denně ráno malou rozcvičku. Jak mám čas tak rotoped, kolo, zumba a díky Ludvikové jsem objevila chůzi. Jídlo už nezapisuji a váhu držím. Přeji ti hodně úspěchů :-))))
09. 06. 2013 07:17
Jsi zkušenější,než já,těžko ti budu radit. Jak jsem tu vypozorovala,je moc důležité,co si nastavíš do koučinku....jestli třeba nejíš málo. Já taky hlavně chodím - a baví mě to :-)) Posledních pár dní jsem pomaloučku začla přidávat dřepy a byla jsem překvapená,co všechno se šponuje,když ho člověk dělá tak,jak se má :-)) Ale já se s tebou,mládětem nemůžu srovnávat - já jsem zblátovatělá celá a bude ještě trvat,než se zpevní to,co jsem pár let nechala zahálet :-) Držím palce,nejdůležitější je vydržet :-)
09. 06. 2013 07:01
Já jenom chodím a jde to. Na další aktivity nemám. Díky za chůzi.
Přeji ti hodně úspěchů !!!!
08. 06. 2013 23:02
To se ještě pořád jmenuje SOČ ? No to je prča. Za nás taky byla SOČ.
Děvčica, děvčica, vypadáš nebezpečně dobře. 3 cm sem, 3 cm tam ještě nic snad nezkazí ?
Prej jsou ty zkoušecí kabinky nák blbě vosvícený nebo co. Moc ostrýho světla. tak se tím neřiď,
08. 06. 2013 21:24
Nezoufej, dala jsi to jednou, dáš to zase, Jen bych ke cvičení zaměřené na určité partie doplnila pohybem v aerobní zoně alespoň půl hodiny.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři