TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 06. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

irris

Původní Sebekoučink

14 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 1.1 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1109
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Já už na to dlabu :-(((((((

18. 02. 2011

Tak jsem tu od 6.1.2011 a jsem už z toho trochu neštastná a hlavně naštvaná!!!!!!!!!!
Za 5 týdnů jsem z hubla 0,5 kg to snad není možné sice i nějaké cm v pase a přes boky ,ale jinak nic a přitom mám semaforky zeléné max.jeden žlutý vše dodržuji a nic... Pohybu mám okolo malé a domu taky dost chodím plavat a plavat tím myslím že uplavu 50-60 bazénu a stále se výsledky nedostávají................
už nevím co bych měla dělat abych ty zatracená kila dala dolů a to chci schodit tak 5kilo pro začátek cíl mám 3kila za 4týdny ale stále se nedaří...............
takže já už na to dlabu je těžké udržet motivaci když všichni píšete jak krásně hubnete a já za 5týdnů nic :-((( ,pomalu ale jistě dochází motivace proč to dělat když je to pořád stejné....

zas tak tllustá si nepřipadám ale nějaké to kg chci dolů mám 175 a 84kg, ale vždy jsem vážila dost i když jsem byla hodně hubená že mě byli vidět žebra jsem vážila 72kg doktorka říkala že máme těžké kosti stejně je na tom i bratr má 86kilo a 180 a přitom je kos a kůže takže není váha jako váha :-))

Ale poradtě prosím co tedy dělám špatně??????????,mám spočítáné 6200KJ,ale jím tak 6000 až 5800 jinak jsem přecpaná k prasknutí :-)) Má někdo nebo měl někdo stejný problém...

Děkuji za vaše rady ...........
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 02. 2011 09:50
děkuji děkuji za podporu no ještě to tedy zkusím ale nevím zda se dokopu k tomu cvičení doma ale snad jo stou taneční podložkou je to dobrej nápad viděla jsem jí u švagra a ten jí nepoužívá tak si zkusím od něj půjčit .....:-))
19. 02. 2011 08:00
Já cvičím "venku" tak 2x - 3x týdně. Našla jsem si na netu cviky a cvičím doma :-) na břicho, na nohy, protahuju záda a ruce a pak hopkám na stepperu nebo na taneční podložce :-) Určitě to zabere maximálně hodinku :-)
18. 02. 2011 20:37
I já jsem na tom podobně. Jenže moje tělo je zhuntované různými minulými dietami, teď si myslím, že se přidaly potíže i s hormonama ....
Jsem tu asi měsíc, váha dělá fóry, nezhubla jsem toho moc, semafory se mi sice zelenají, ale taky mě ubíjí, že ty výsledky jsou poměrně malé. Oblečení v žádném případě menší nepotřebuju, snad už mě to neškrtí tolik, ale než mi bude velké - to se zřejmě načekám.
Ale chci vydržet a něco dokázat!!! Myslím si, že je daleko těžší zhubnout " blbej" pět kilo, než třeba dvanáct. Vydrž, vydrž, vydrž ....
18. 02. 2011 15:41
Zkus cvičit doma, proč to nezkusíš- já cvičím jedině doma, do fitka jsem chodila jen zkraje, ale jednak mi to moc ubírá čas /hodina tam-hodina zpátky/, a hlavně finance.
18. 02. 2011 14:59
děkuji všem chodím plavat jednou týdně a ven nemohu malá měla obrnu lícního nervu a nesmí vžádném případě nastydnout takže v tomhle počasí jít ven nepřichází v uvahu:-)) ale jen co se oteplý tak se do toho pustím...
18. 02. 2011 14:20
ahoj, taky souhlasím, taky jsem tu od 6.1., ale s úplně jinou váhou, hubnu, ale to je jiný případ. Jen k tomu plavání: u mě to zabírá hodně, důležitá je opravdu teplota vody, pokud je příliš chladná,je to špatně, nespaluje se, pokud má aspoň 27C je to super. ALE, když jsem začala plavat: 4-5x týdně a před tím roky nic, nabírala jsem asi dva měsíce, ne moc,ale nabírala, až pak začala váha stagnovat a pak trochu dolů. TeĎ jsem změnila, chodím plavat jen 2x týdně (60bazénů) a k tomu přidala 2x týdně hodinu chůze, snažím se o rychlou, ale zatím ne moc úspěšně, výsledky zatím nejsou, chodím krátce, ale doporučili mi to na STOBu.
18. 02. 2011 13:35
Ahoj, souhlasím s Myrtil a ostatními, zkus změnit pohyb. Něco, při čem se "zapotíš", alespoň tu hodinku.... Rozhodně se nevzdávej, občas si váha "postaví hlavu" - ukaž jí, že to myslíš vážně a že se rozhodně nedáš!
18. 02. 2011 13:33
děkuji všem za rady...Karela plavu prsa a to především kvůli zádum už dost dlouho mám s nima problémy mám velké poprsí a to dává zádum zabrat...Sacharidy mám rozložené převážně na snídani , svačinu a a oběd.Voda v bázénu je bájo má 29stupnů což je jak kafe..Bohužel plavání je jidiný sport který mě baví a přinutím se k němu...Přes týden jsem bez auta manžel ho používá do práce a vrací se okolo 4 a pak práce okolo domu dříví a tak tak se do baráku dostane až 7večer...takže není šance někam jet ještě cvičit protože na to prostě už nemám sílu navíc bydlíme na vecnici a do města je to docela daleko takže by to bylo i dost finančně náročné..No jen co bude hezky tak přibude více procházek a práce na zahradě pak to snad bude lepší :-(( denzita jídla je OK
18. 02. 2011 12:15
No, já bych ty kJ zatím nesnižovala, jak radí Bondulka - potom totiž nepoznáš, čím to bylo - jestli druhem pohybu, nebo velkým příjmem. Zatím se mi taky zdá, že 5800 až 6000 je při tvé výšce celkem adekvátní. Pokud si připadáš přecpaná, podívej se, jakou máš denzitu jídla (najdeš to v přehledech úplně dole). Možná je moc nízká.
18. 02. 2011 12:03
Taky bych to viděla na změnu pohybu, přitom zkusit dát i míň Kj - zkus jít až na 5.000kj a pořádně si rozlož jídlo během dne. mám dvě malé děti, tak vím, co to je kolem nich běhat, na únavu dobré, ale na spalování to zase až takový vliv nemá. Já za poslední tři týdny nedala dolů ani ň, spíš jsem 0,5 kg přibrala (fakt je, že jsem kvůli nemoci nesportovala a to u mě dělá hodně), tak jsem si odedneška stáhla příjem z 6.500kj na 5.000 Kj (plus počítám tak 500 kj navíc).
Nevzdávej to, na cenťákách je to vidět lépe než na váze.
18. 02. 2011 11:18
Ahoj, zatím vydrž, věřím, že na to přijdeš, v čem je problém. Můj laický odhad je, že si plaváním zvyšuješ kondici, ale bohužel nespaluješ tuky (taky jsem četla a slyšela, že plavání není pro hubnutí vůbec vhodné.) Podstatné je, že přece jen ubyly nějaké ty centimetry, takže tvoje aktivita a výživa na tělo vliv má! Jídlem bych prozatím nehýbala, zkus změnit typ pohybu. Jestli můžeš chodit někam do fitcentra, tak zkus veslování na trenažéru - dost se doporučuje jako ideální pohyb pro hubnutí - taky o tom uvažuju (až se uzdravím a začnu zas konečně cvičit). Anebo jestli radši cvičíš ve skupině, tak těch programů na hubnutí nabízejí fitcentra poměrně dost, určitě si vybereš, co by tě nejvíc bavilo.
18. 02. 2011 11:05
:D tak já jsem na tom podobně, s tím rozdílem, že se mi ještě nepodařilo rozsvítit všechny zeleně - zaráz. Je fakt, že jsem pohybu moc nedala, mám tam výde jen něco kolem 10 000 za týden, to je málo si myslím. Ale nevzdávám to! Bude hezky, povalím na vychajdu se psem! :))
18. 02. 2011 10:56
Souhlasím s tím, že na určitý pohyb si tělo časem zvykne a pak pomaleji reaguje. Chtělo by to změnu pohybu, aspoň pro začátek, nebo k tomu plavání přidat nějaký jiný pohyb (rychlejší chůze, aerobik, Zumba apod.) Chápu že s malým dítětem je to těžké, ale zkus to. Já měla kdysi stejný problém a tohle mi bylo doporučeno. Zkus to ještě tady s námi vydržet, třeba se to pohne k lepšímu, zatím to ještě nevzdávej.
18. 02. 2011 10:47
věřím v to,že váha půjde dolů,ale taky mi říkal tréner ,že plavaní není na hubnutí tělo se nezahřeje tím pádem nespaluje voda tělo ochlazuje.Zkus něco jiného zumba cardio je velice populární za hodinu spálíš skoro 2000KJ a můžeš cvičit i doma dá se koupit i dvd.nevzdávej to jen zmeň pohyb ,sacharidy jen do 12hodin odpoledne zelenina a bilkoviny držím palečky.
18. 02. 2011 10:09
Ahoj, co píšeš je mi povědomé (někdo o tom již psal na fóru, tuším, že lenora). Napadá mě pár věcí: 1)plavala jsi i před začátkem programu? Jestli ano, jak dlouho? Není tělo na tuto aktivitu zvyklé? 2)Když plaveš, je to styl prsa nebo kraul? Kraulem se příliš zadýcháš a proto bys mohla nabírat svalovou hmotu (svaly jsou těžší, proto se váha nehne, ale mají menší objem, proto by měly být vidět cenťáky) 3)Slyšela jsem, že plavání není na hubnutí vhodné, kvůli teplotě vody, že se snad zpomaluje metabolismus (neověřené...nevím,...)...Ale nemůžu to vysvětlit. Hledej podrobněji na stránkách kulturistiky. 4) Když hubneš, neměla bys být nacpaná k prasknutí, ale ani bys neměla hladovět. Ale nemyslím si, že snížení o 400kJ by mělo přílišný vliv. 5) Když ti doktorka řekla, že máš těžké kosti, podložila to nějakými vyšetřeními? - Antropometrie - měření podílu tuku/svalů/kostí/vody v těle...? 6) Rozložení jídla v průběhu dne. Teď už si vymýšlím, ale možné to je....jíš spíše sacharidy v 1. půlce dne a spíše bílkoviny v 2. půlce dne? Dodržuješ pitný režim....td viz Lekce hubnutí? ...Je mi líto, že nemáš výsledky, ráda bych na to přišla proč se nic neděje...:-( Ale zkus ještě napsat na fórum, ozve se ti někdo ze STOBu a třeba bude vědět o co go. Ještě nás neopouštěj, vydrž, dáme hlavy dohromady a vyřešíme to ;-) Držím palce!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři