TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 04. 07. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

iv.uh

Původní Sebekoučink

50% Držím!
- +

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 10101
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133217.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak jsem vysvobozovala své auto

18. 01. 2013

Parkuji s autem venku na takovém plácku za domem. Včera, když prohrnovali cestu, tak mi vtipně nahrnuli sníh přímo před auto, což udělali dalším dvěma autům co tam taky stála. Majitelé těch aut byli rychlejší a jak vyhrabávali svá auta, tak ten sníh odhrnovali taky k mému autu. No byla z něj vidět už jen střecha, která měla 40cm sněhovou čepici. Odvážně jsem popadla hrablo a začala jsem ty vanty sněhu postupně odklízet. Po půl hodině se mi podařilo "prohrabat" cestičku k autu, smetákem jsem z něj shrnula sníh, čímž se kupa kolem auta ještě zvětšila...Sněhu jsem měla nad kolena a připadala jsem si jak Eskymák při stavbě iglů. Kolem auta se mi podařila udělat cestička na šíři hrabla, ale s tou nahrnutou kupou sněhu jsem prostě už nehnula. Ještě štěstí, že mám v mobilu uložené číslo na šéfa technických služeb, viděla jsem, že po městě jezdí s takovým tím malým traktůrkem a odhrnují sníh. Nasadila jsem prosebný tón a ujišťovala ho, že fakt nejsem líná, ale že už se tam mrcasím hodinu a vypadá to, že autem vyjedu stejně až někdy v březnu...No přijeli za 5 minut, čtyřikrát projeli s traktůrkem kolem a moje zlatý autíčko mi vysvobodili...Tak doufám, že mi zase nezapadá...:-) Nicméně semaforek výdeje se po zadání do fitkoučinku pěkně zazelenal...no ještě aby ne...rozcvička to tedy byla pořádná :-)
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 03. 2013 11:09
Co nás nezabije, to nás posílí. No hlavně, že jsi si věděla rady a ty spálené kalorie stojí za to, ne?
19. 01. 2013 18:31
No a u nás nespadla za poslední dny ani vločka.
19. 01. 2013 16:37
:) Ivet, ty jsi akčňák :) to my jsme se ségrou vždycky milovaly zimní prázdniny u babičky - bydlí ve veojenském prostoru - a tam kolikrát ani neprojel hrabač :D takže jsme vždycky volaly do školy,že se prostě nedostaneme domů, takže ani do školy - a prodloužené prázdniny byly na světě :D
19. 01. 2013 12:51
Ti chlapi na odhrnovačích mají z toho asi srandu. Představují si jak těm majitelům aut a výjezdů pěkně zatopili. Vtipné je, když ohrnou chodníky a pak jede odhrnovač hlavní silnice a velkým sněhotryskem hází spoustysněhu na čisrý chodník. To je pak chůze. Trpí maminky s kočárky a lidé se sníženou pohyblivostí.
19. 01. 2013 12:43
Jé Petro, ty jsi z Budějc? Já jsem z Netolic, to je kousek :-), jo u nás technický služby jezdily taky celý den, myslím, že dělaly co mohly, ale toho sněhu je prostě moc :-)
18. 01. 2013 22:51
Ivo dokážu si to představit. Takhle včera a dneska vyhrabávali auta všichni v Budějovicích. Ten kdo byl poslední, měl smůlu. Je to tady u nás docela drsný. Je mi jasný, že takový kvanta sněhu nejsou žádná sranda, ale technický služby stěží stíhaly protahovat hlavní silnice a na ostatních, děj se vůle Boží. Městská jezdí už druhý den jak to jde, nebo spíš nejde a o chodnících ani nemluvím. Děs-běs :-(
18. 01. 2013 20:39
Dobrá historka ...nás takhle jednou zahrnul pluh u chalupy a zjistili jsme to až těsně před odjezdem - prostě nám před naší bránu na zahradu, kde jsme parkovali, nahrnul asi dvoumetrovou závěj sněhu a ta branka( natož celá vrata) nešla vůbec otevřít. Naštěstí je nahoře na zahradě ještě jedna branka a jinak bychom asi museli přelézt plot. Odhazovala jsem to tehdy s tátou víc jak dvě hodiny a tolik nadávek jsem od něj najednou v životě neslyšela :D
18. 01. 2013 19:40
byla. nejdřív byla sranda už jen to, jak auto jelo mezi stromy a já nemohla nic dělat. pak přišlo druhé dějství - odlovila jsem lesáky, kteří mě tahali svým 4x4. to si na té ledovce ani neškrtlo. skončila jsem jen hloub v příkopě. Pánové - kolemjedoucí řidiči, co se shromáždili ve snaze pomoci dámě v nouzi, se postupně vytráceli... až se zjevil anděl strážný v podobně místního občana, podle všeho taky lesáka, v takové té offroad Dacii. Brnkl místnímu majiteli lesního traktoru, který byl naštěstí doma a díky navijáku mě vylovil. Kdyby neměl takové ty opěrky, kterými se do silnice zasek, a musel spoléhat jen na tah kol, věřím tomu, že si neškrtne ani ten traktor. silnice byla jak sklínka, v Krasu se nesolí.
stálo mě to dvě stovky, ale vyvázli jsme bez škrábance, já i auto. jo, ty hodiny jsem dostala v závratné rychlosti 30 km/h . .
18. 01. 2013 19:36
No, u nás když náhodou zajedou a protáhnou silnici, tak to naházejí na chodníky. A protože jsme na vesnici, kde žádné technické služby chodníky neuklízejí, tak všichni řešíme kam se sněhem. Když je nejhůř, tak nakládáme a odvážíme, taky prima výdej.
18. 01. 2013 19:32
no to musela bejt taky zábava :-)
18. 01. 2013 19:28
nadpis mi připomněl moje loňské hodiny na neposypané silnici. to mě tahal z příkopy traktor. :-/
18. 01. 2013 19:19
Joj to potěší :-) všude se vtipně vyhrnují cesty

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři