Datum registrace: 07. 08. 2013
jesus
Sebekoučink
Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 12. 1. 2019. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.
Počítadlo pohybu
| Můj pohyb | |
|---|---|
| Chůze: | 0 km | 
| Kolo: | 0 km | 
| Cvičení: | 0 h 0 min | 
| Všichni uživatelé | |
| Chůze: | 143757.57 km | 
| Kolo: | 67291.75 km | 
| Cvičení: | 5972 h 31 min | 
Stob skupiny
Získané body
jesus
Jak psát blog?kopřivy
19. 03. 2014
										Jaro je tu a ze země vyrazily mladé kopřivy. Kdo je umí správně používat, může si zpestřit jídelníček. Pro mě jsou kopřivy delikatesa. Včera byl slunečný den, tak jsem si vyšla na zahradu s gumovými rukavicemi. Natrhala plný sáček čerstvých kopřiv a doma je lehce spařila. Zamíchala je do vařených brambor a s chutí snědla. Dá se také použít do nádivky nebo pod maso. Špenát z kopřiv zná asi každý a mohu jen potvrdit, že chutná lépe než kupovaný špenát. a hlavně nic nestojí, tak dobrou chuť.										
                   
		
			
							Hodnocení (10 hlasů):
						
									
					Komentáře je možné psát až po přihlášení.
20. 03. 2014  07:55
				           coumba
				           Na kopřivový čaj se už také těším, jen u nás nějak ještě nerostou.
				         19. 03. 2014  14:06
				           
				           u nás zatím taky nejsou, ale máš pravdu, je to vynikající zpestření do kuchyně, taky používám :-)
				         19. 03. 2014  13:37
				           
				           Špenát z kopřiv neznám. Připravuje se stejně jako z listů špenátu?Taky asi nebude v tabulkách, ale asi by se dal počíta jako špenát ?
				         19. 03. 2014  13:34
				           
				           Jé tak to na ně taky vyrazím, byla jsem o víkendu a ještě nic nebylo, tak snad už nějaké najdu:-)
				         19. 03. 2014  13:24
				           
				           Také každý rok děláme takhle zjara kopřivový špenát. Manžel si i splachuje vlasy tím "vývarem".  Možná už o víkendu...!! Dobrou chuť
				         jesus
Aktuality
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

				                    





