TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 17. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

jilkajda

Původní Sebekoučink

15 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 1.2 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 20271
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133128.30 km
Kolo: 66071.10 km
Cvičení: 5524 h 20 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

jilkajda

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Já sú tak šťastný

01. 03. 2013

Pokud jste z mé generace, tak si určitě pamatujete naprvní slova našeho plavce Venclovského, když pokořil kanál La Manche.

Tak nějak jsem se cítila, když jsem šla před 14 dny do krámu(Vietnamci to jistí) a koupila si své první jeansy po xx letech. Sice jsem je nechtěla ani zkoušet. Protože před časem mě jedna ochotná Vietnamka říkala při koupi kabátu.

„To vem, to krasny, to bude“

Já na to. „Ale já to určitě neobleču“

 A ona“ „ To zkus, to bude, to jak na slona“

No uznáte, že se mi nechtělo po těchhle zkušenostech do těch kalhot ani rvát.

Jenže jensy mě byly. Jóóóó.  Já už konečně nějaké obleču. Já sú tak šťastná……….. Už ne kalhoty na gumu J

Málem jsem si koupila hned dvoje, ale dcera mě to rozmluvila, že mě budou za chvíli velké. A já fakt cítím, že mě už dnes začínají padat. Takže znovu -já sú tak šťastná…. Prostě každé kilčo je znát. No hodím pásek, přece si nebudu kupovat kalhoty každý týden, když plánuju zhubnout ještě 20 kilo. Stejně je mně teď nejlíp, když obleču legíny a vyrazím s hůlkami.

Jo a taky jsem už v bazénu oddělala jedny plavky. Prostě jsem se zbláznila a začala jsem chodit i 4 x týdně. No a plavky, vyšisované z léta od sluníčka, se staly tou přemírou chlorovaný vody na některých místech úplně průhledné. Normálně se začaly drolit. Takže zase musím vyrazit k Vietnamčíkům, přece si nebudu do toho chloru kupovat nějaký značkový. Stejně bych v nich vypadala jak blbec. Takže hodím zase nějaké v celku a je to. Mám na břiše jizvu od kýly, tak na bikinky to není. A s mou současnou figurou už vůbec ne.  Ani si nedovedu představit, jak ve dvoudílných předvádím v bazénu tu mou akrobacii. Nějakou hlavu nad vodou styl alá paní radová fakt nepěstuju. Jednak by to bylo pomalé plavání, což na hubnutí není ono,a jednak by mě odešla krční páteř. Za ušetřené prašulky za neznačkové plavky si koupím brýle do bazénu. Nevím co tam lejou, ale já po hodině plavání v bazénu vypadám , jako když mě vymřelo celé příbuzenstvo. Oči červené, že by se za ně nemusel stydět ani výstavní angorák.

A co vy a vaše oblečení? Já mám ve skříni pěknou řádku, která čeká na mé lepší já J
Hodnocení (11 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 03. 2013 18:36
Tak plavky koupeny, ještě, že Vietnamka tentokrát nepoznamenala něco o velrybě. To bych jí fakt plácla ploutví :-)
01. 03. 2013 19:09
mě zas jednou nutil koupit nové pantofle a říkal :ty starý fuj smldí a držel se za nos...to bylo hrozné...
pobavila jsem se u blogu a musím říct,že ten pocit štěstí cítím s tebou-i když nemám dole ani kilo:)
01. 03. 2013 14:49
Jo a na bazén taky jedině s brýlemi. Je to super věc :-)
01. 03. 2013 14:49
Krásně napsaný :-)
A s tou hláškou od Vietnamky - připomněla jsi mi, jak jsem si cca před 20 lety u nich chtěla koupit rifle. Váhu jsem měla cca 60 kg / 171 cm. Buď mi byly přes boky a velké v pase, nebo by mi asi byly v pase, ale nevlezla jsem se do nich přes boky. Když už jsem zkoušela asi páté, tak mi Vietnamec řekl: "Néni možná, kup si elasťáky." Dodneška na to s manželem s úsměvem vzpomínáme.
01. 03. 2013 11:54
Prima blog, hláška se slonem mě pobavila, jednou jsem si kupovala šaty na zahradu a při zkoušení jim upadl knoflík a vietnamec to komentoval- šili to horkou jehlou, no... a mě to připomnělo babičku, to byl její komentář... Jinak malé věci mám také založené a čekají na svou chvíli...
01. 03. 2013 10:51
Díky, díky za fajn komentáře. Společně to zvládneme a pak půjdu Vietnamce ukázat, že sloni U NÁS nežijou :-))
01. 03. 2013 09:37
Brýle do bazénu ti moc doporučuji, bez nich už na bazén nevyrážím. A gratuluji k jeansům :o)
01. 03. 2013 09:36
Vtipně a vesele napsáno - to štěstí z tvých řádek přímo sálá. Moc ti to přeji a věřím, že tě potěší i další nové džíny v menších velikostech. Ať se ti daří!
01. 03. 2013 09:31
já měla ve skříni krabici s oblečením velikost 38, kam jsem před 2 roky se slzou v oku uložila všechny úžasné kousky, protože mi byly malé. Asi před 3 týdny jsem ji vytáhla a zjistila jsem, že některé věci z této krabice jsou mi dokonce VELKÉ...Ty jsem tam nechala a přidala k nim hadry velikost 40 - 42 (i 44 jsem tam měla). No a do skříně vrátila ty hadříky vel. 38. Úžasný pocit, měla jsem z těch kousků radost, jako bych je přinesla nové z obchodu :-). Držím palce ať se daří :-)
01. 03. 2013 09:29
Vietnamce bych za hlášku "jak na slona" napálila :D ale je super, že na sobě sama vidíš pokroky - a koupě nových džínů je dobrá jako motivace :) souhlasím s legínami, bez nich teď sama nedám ani ránu :) a k mému oblečení? Všechno je mi VELKÉ!, kalhoty mi plandají :D takžejá jsem ve fázi, kdy si prozatím nové kalhoty prostě ještě nekoupím :)
01. 03. 2013 09:24
Já mám některé kousky ve skříni i přes deset let, které čekají na svou chvíli :-)
To s tím slonem, mě rozesmálo, vím, proč raději kupuji oblečení pouze přes internet a pak pro jistotu zkouším o samotě.
01. 03. 2013 09:23
Ahoj, taky si to pamatuju. Ono to bylo opravdu s vypětím sil. Gratuluju k úbytku . Chtěla bych setinu vůle a odhodlání pana Venclovského.
01. 03. 2013 09:22
Na mě ve skříni taky čeká pár kousků, na které se těším.. věřím, že v létě mi to padne jako ulité.. :)
01. 03. 2013 09:21
Taky jsme byla šťastná, když jsme začala kupovat kalhoty v normální velikosti :-). Už koupím i něco ve slevách, taky 40-42 mi teď jsou. Ale mám ve skříni stále pusto prázdno, prootže velké oblečení jsem dala na charitu.
01. 03. 2013 09:19
Hezký článek :-))) !!! Také na mě čeká ošacení, které bych ráda zase oblékla. Tak snad jo. Už dnes jsem ráno cítila přicházející jaro a nálada je hned lepší, hlavně když už smog trochu opadl. A vyrazit pro nové plavky? Také plánuji, hlavně chci naučit děti plavat, nebo aspoň nebát se velké vody :-) Tak hoooodně štěstí !
01. 03. 2013 09:16
jo,jo jsem z tvé generace :-) a na pana Venclovského si moc dobře pamatuju a taky na pocit,když začne být oblečení velké :-)hodně zdaru v dalším boji s kilogramy
01. 03. 2013 09:03
Moc hezky napsáno, směju se ještě teď tomu slonovi :D U nás zase na všechno říkají: šluší paní šluší. No nekup to, když to "šluší" :D
Moje skříň je v podstatě plná věcí, které čekají na to, až mi budou, snad to nebude dlouho trvat.
A samozřejmě ti gratuluju k váhovému úbytku, jen ať to frčí stejně dobře pořád!
01. 03. 2013 08:49
..a GRATULUJI k úbytuku na váze. Kdyby to /hubnutí/ bylo nakažlivý, šla bych si na tebe sáhnout pro štěstí :,) !
01. 03. 2013 08:47
Taky mám skříň plnou oblečení, které čeká na svoji příležitost, ale na druhé straně se začíná kupit hromádečka toho, co už obleču maximálně při dalším těhotenství.
Přestože si na Venclovského nevzpomínám (asi jiná generace) sú taky šťastná! :)
A moc ti držím palce, aby tě ty velké jeansy brzy opustily vlivem gravitace :)
01. 03. 2013 08:47
Ahoj Jilkajdo! Tak pozitivní a krásný článek máš skoro povinnost vyšvihnout každé ráááno :,) ! To se tak krásně čte!! Moc Ti rozumím. Zpuchřely mi gumičky v plavkách a byla jsem nešťastná, protože nesnáším kupování nových. Ale do bazénu bych se s tim také moc nepárala. Ideální jsou jednodílné. No, a na léto bikiny.... a s úsměvem :,) Ty Vietnamce kolikrát obdivuji. Mně jazyky nejdou a oni se prostě domluví :,), takže jim "to" závidím. A přirovnání "jako na slona" mi přijde úsměvné, protože si taky umím představit, že už to nejsou češtinářští začátečníci :,) a že je náš jazyk těžký i pro domácí gardu.
01. 03. 2013 08:40
Tééda, šikula. Gratuluju k plandajícím džínsům:-) každopádně hláška " to jak na slona" mě dostala a chechtám se tady, jako blázen:-) mě asi před sedmi lety, ještě v Ostravě, se pokoušela Vietnamčice přemluvit k nákupu letních páskových bot... byly pěkné, né, že né, jenže měly jednu vadu, byly obě levé... ale paní byla se vším hotová " to dobrý, to se proslapne"...:-D
A o oblečení mi ani nemluv, ve skříni mi visí a čeká až se do nich dostanu taky hezká řádka...Už jsem se narvala do oblíbených kalhot, dokonce zapnu bez potíží knoflík:-)
Držím pěsti do dalších hubnoucích týdnů a uvidíš, za pár chvil, půjdeš na nákup znovu a to číslo, bude menší a menší a ještě menší ;)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři