TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 02. 2023

Jak si nahrát profilovou fotku?

jisa.r

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 16
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133394.51 km
Kolo: 66237.40 km
Cvičení: 5540 h 37 min

Přátelé

Počet přátel: 0

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak může zahrada a život venku ovlivnit hubnutí

23. 08. 2023

Taky jste tak rády venku na čerstvém vzduchu? Já musím říct, že to přímo miluju. Ale odmala jsem bydlela v paneláku a maximálně jsem chodila s kamarádkami sednout na náměstí na kávu, případně se někam projít do parku. Kamarádka si pak pořídila chatu s krásnou zahradou, párkrát mě tam pozvala a já jsem věděla, že nějaké takové místečko potřebuju taky.

Naše vysněná chatička a zahrada se staly realitou

Nechtěli jsme s manželem nic velkého, co by nás stálo spoustu práce, ale jen malou chatku, ve které budeme moct občas přespat a okolo menší zahrádku. Nakonec jsme sehnali pozemek bez ničeho a chatku si nechali postavit maličkou úplně jednoduchou dřevěnou. Vodu máme ze studny, elektřinu jsme vyřešili pomocí solárních panelů. Nějaké úložné místo navíc nám vytvořil zahradní domek z A-market.cz. Musím říct, že mi toto místo vlilo novou krev do žil a trávím tam mnoho volných chvilek. S manželem jsme prolítli OBI a skoro vykoupili oddělení zahradního nářadí, u kamaráda jsme pořídili z jeho internetového obchůdku x-nabytek krásný venkovní set nábytku (doporučuji, má opravdu moc pěkné kousky) a následně jsem se vrhli se jak na pohodový relax, tak i na práci. A musím říct, že mě na zahradě moc baví oboje. Hodně toho upravujeme, budujeme terasu a já kopu, hrabu, sázím, starám se o kytky, trávník atd. Zahrada je čím dál krásnější a musím říct, že i já se cítím (i vypadám) mnohem lépe a teď už se zase nemůžu dočkat, ať začne být teplo a já budu trávit na mé milované zahrádce více času a to jak údržbou zahrady, tak hrami s vnuky. Vyrážíme ale také po okolí na procházky, nebo jezdíme na kole a já jsem moc ráda, že jdu dolů s váhou i bez nějakých drastických diet. Navíc když zelenina ze zahrádky tak dobře chutná a člověk si dá venku mnohem radši něco čerstvého, než aby hledal salám v ledničce doma.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři