TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

jitkarichterova

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 94
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

jitkarichterova

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak jsem hledala a nenašla ...

27. 04. 2017

Ahoj čtenáři,

jsem tady u Stobklubu už 6 let a nikdy za celou dobu mě nenapadlo hledat v diskuzi slova - seznámení, seznamka, hledám partnera nebo něco podobného. (No, ono mě ani nenapadlo se podělit o něco ze svého života.) 

A nenašla jsem nic, žádné takové spojení. Sice je pěkné, že tu existuje vlákno - těhotenství a obezita, ale ráda bych se s někým předtím seznámila laugh

Jde to ale pomalu, když v přátelích mám jen jednoho člověka a to je moje sestra frown

Nicméně, chci napsat něco o sobě a dát někomu příležitost.

Jmenuji se Jitka a je mi 27 let. A bydlím v malé vesnici u Zlína. No, s váhou válčím už dost dlouho a nikdy jsem nepatřila mezi štíhlé modelky.

Jinak jsem ale perfektní wink.

Minulý měsíc jsem se zaregistrovala na jednu seznamku, ale abych si mohla s někým psát nebo se podívat na jeho fotky, musela bych zaplatit registrační poplatek. Po přečtení pár diskuzí o této seznamce, jsem hned smazala svůj profil. Byly tam dost negativní ohlasy.

Nikdy dřív jsem nemyslela na to, že i já bych mohla mít vztah s chlapem. Ale teď toužím po lásce a přátelství.

Všichni mí "štíhlí" kamarádi nemají problémy se seznamováním, jsou většinou všichni v párech.

Když jsem se zkoušela seznámit 'klasicky', tak to nevyšlo. Příklad když jsem šla za svědka sestřence, tak svědek ženicha, vysoký, ale trochu plachý sympaťák si se mnou jednou zatančil, líbilo se mi to, a tak jsem si myslela, že si spolu třeba ještě zatančíme. No a on se mi pak celou svatbu schovával, měl strach, abych náhodou znova nechtěla tančit. (On tam byl sám, bez partnerky, s nikým se nebavil a ani s nikým pak netančil).

Druhý příklad ženatý kamarád mě chtěl seznámit s kolegou informatikem, a jak se nemá škatukovat, tak tenhle přímo z té škatulky vylezl, jako typický představitel. Ale já jsem ho chtěla nejdřív poznat a dát mu šanci. Sice byl asi chytrý, ale byl ztracený ve svých jedničkách a nulách a už se mi neozval, vím pak, jen že vzal nějakou práci v zahraničí. Což se snažím si nebrát osobně, že když jsem mu napsala, že raději odjel ze země smiley

Je ale pravda, že všechny kluky, co oslovím, většinou asi nestojí o vztah, nic a nikoho nehledají, mají nějaké svoje trápení.

 

Tak zkouším něco nového a nevzdávám se. Chtěla bych najít partnera - muže, který by chápal, jak je hubnutí (ne)lehké. Spolu bychom se podporovali a hubli, sportovali a bylo by nám báječně.

 

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 04. 2017 21:38
Je pravda, že už více lidí mi říkalo, že nesmím tlačit na pilu a raději se víc soustředit na sebe. Mít se více ráda a neuzavírat se do svého tukového obalu.

Já pořád čekám na nějaký signál, který mě znova nakopne a zase od začátkku začnu hubnout a změním svůj životní styl. Ale je to hrozně těžké, já nechci dělat žádné změny, hrozně se tomu vnitřně bráním.

V poslední době hodně přemýšlím nad svým životem. Žádná moje dieta nebo pokus o zhubnutí nevyšel. Pročítala jsem si tady ty pozitivní příběhy, ale nějak je to tak vzdálené. Neumím se tím inspirovat a nadchnout se. Po každé, když jsem zkoušela hubnout podle někoho, tak to na mě nefungovalo. Každý člověk, co zhubne aspoň pět kilo, je pro mě hrdina a borec.

Ale když tady o tom píšu, tak píšu proto, že to nechci vzdát. Chci si najít ten svůj způsob, při kterém budu hubnout a budu šťastná a zdravá.

Hodně mi pomohl před pár lety kurz stobu v Brně, kila jsem sice od té doby nabrala, ale byla jsem tam šťastná. teď jsem se přestěhovala a nejbližší kurz je v Holešově, tak uvažuju, že bych do toho šla znova. Sice je to hodina cesty, ale ta energie a motivace stojí za to.

Děkuju holky za podporu
28. 04. 2017 20:10
Ahoj, mužského nevím, zda tu najdeš, ale je tu parta bezvadných lidí, kteří dokážou povzbudit, pomáhat si navzájem. Jinak nezoufej, já byla na tom do 30 .podobně a nakonec můj milovaný bydlel jen o ulici dál:-))) Prostě to tak asi mělo být. Držím palečky. ať ti vše v životě vychází!
28. 04. 2017 19:46
Držím palce ať nejsi sama, škoda že jsi tak daleko, mám známého který život prožívá podobně, upnul se na starý dům po babičce a stále předělává, já mu stále říkám že musí mezi lidi, nikdo ho v baráku hledat nebude.
28. 04. 2017 18:33
Vítej tady. Hledání někoho, s kým budeme sdílet život, může být hodně složité, anebo taky hodně jednoduché. Zabloudila jsi na tyhle stránky z nějakého důvodu. Není to seznamka, ale je to místo, kde se seznámit rozhodně můžeš. Můžeš tady najít pomoc a podporu ve zdravém životním stylu. Můžeš tady najít nové přátele, virtuální a třeba časem i ty živoucí. A především, což je nejdůležitější, tady můžeš najít cestu sama k sobě. Spousta klientů se přesvědčila, že poté, co se začali věnovat konečně sobě naplno - začali lépe jíst, začali se hýbat, začali odpočívat, začali se o sebe zkrátka dobře starat -, našli k sobě i lepší cestu. Naučili se mít rádi sami sebe. A to je opravdu základ. Hledej sama sebe, nauč se být na sebe hodná, nauč se na svět usmívat, protože jsi sama se sebou spokojená, a buď přirozená. Životní příběhy spousty z nás by ti mohly dokázat, že to, co hledáš, najdeš často až tehdy, když po tom přestaneš usilovně pátrat. Soustřeď se na sebe a dej světu znát, že si sama sobě za to stojíš! My ti na té cestě moc rádi pomůžeme.
28. 04. 2017 15:39
Ahoj Jitko, držím palečky, aby ti všechno vyšlo, tak jak si přeješ!!!
28. 04. 2017 12:55
Ahoj Jituš - STOB je takový skoro 90% babinec - takže partnera tu asi těžko najdeš - i když kdo ví???? Někteří muži jsou tu v hlubokém utajení. Máš pravdu, jako baculka máš v dnešní době trochu těžší pozici, najít si partnera - dokonce i když se mnoha mužům líbí oplácaná děvčata - raději se ohlídnou po hubené, aby si před ostatními nezadali. Myslím, že najdeš i seznamku pro baculky - ale když tu s námi pobudeš, jistě z tebe za chvíli bude holka jako lusk. Jsi mladá a hubnutí ti určitě půjde dobře! Tak držím palce, ať se Ti daří a ozvi se nám, jak Ti jde hubnutí.
28. 04. 2017 07:57
Ahoj, chlapa ti asi nenajdeme, ale v hubnutí tu tě budeme podporovat určitě. Někdy, když se člověk na něco moc soustředí, tak to nevychází a pak najednou...... určitě není nic ztraceno, jsi pěkná holka.
28. 04. 2017 06:52
Ahoj Jituš, mužů je tu málo, ale najdeš tady určitě spoustu nejen virtuálních kamárádek, které ti tu podporu v hubnutí určitě dají :)
27. 04. 2017 23:40
Nevím cos hledala, ale našla jsi nás všechny na STOBu.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři