TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 20. 05. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

leeeeena

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 30. 9. 2016. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 553
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133128.30 km
Kolo: 66071.10 km
Cvičení: 5524 h 20 min

Přátelé

leeeeena

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jedu dál

29. 09. 2015

Je to 13 měsíců co jsem se rozhodla, že i žena v domácnosti může být krásná. 

Nikdy jsem nebyla hubená, ale v mládí jsem hoodně sportovala a nikde se nic neklepalo. Váhově jsem vždy byla těžší než na kolik jsem vypadala. Postavička pěkná když si vzpomenu.Ještě po porodu první dcery jsem na to byla dobře.Ani jedno těhotenství na mě nezanechalo nic, po porvním porodu jsem nabraných 16kg shodila do 3 měsíců na váhu 83kg.U druhého jsem šla z porodnice o 1kg lehčí než při otěhotnění, ale to už byla váha 101. Krásné a plíživé. Neustálé diety a různé rady, byla jsem klasický dietář, váha se vyšplhala na 125.6kg hrůůza!! bolela mě kolena, kyčle, objevila se porucha glukózové tolerance, vysoký cholesterol a zvýšil se mi tlak, do té doby nízký jsem měla paradoxně v normálu. 

Ani nevím kde se to zlomilo...hledala jsem někoho s kým se poradit, už jsem nechtěla držet diety, chtěla jsem jíst, dát si sůšu, dort nebo nanuka a hubnout. Že to nejde? ale jde!!

Ve stob klubu jsem začala plnit semaforky, ale stále jsem ve všem tápala, tak jsem navštívila úžasnou paní Hlávkovou z nemocice v České Lípě. Po první konzultaci jsem bulela....bylo mi líto kam až jsem to nechala zajít, ale dala jsem se na vojnu tak bojuji.

za 13 měsíců mám dole 20kg. Má rodina mé nadšení nesdílí....manžel je taky obézní, má vysoký tlak, cholesterol a bůh ví co ještě, děti se nechávají ovlivnit spíše od manžela a obézních babiček, kteří jim dopřávají slaninky a dortíčky...takže jsem v tom sama a všechny snahy jsou bojkotovány.Mám podporu od úplně cizích lidí, než od těch milovaných.

 

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 10. 2015 11:11
Gratuluji k odhodlání a shozeným kilům, vydž!
30. 09. 2015 11:10
Moc ti držím palce a gratuluji ti k tomu co už jsi dokázala. Jen tak dál!!
30. 09. 2015 10:53
Je správný,že myslíš na sebe,člověk by měl být trochu sobec.Jen tak dál!
30. 09. 2015 10:45
Gratuluji ke krásnému výsledku - a dosáhla jsi ho i přes "odpor rodiny" - to se cení ještě víc. Koneckonců - manžel i babičky jsou dospěláci - ať si se sebou - se svým zdravím dělají, co chtějí. Na tvém místě bych ale "tvrdě" zasáhla" co se týká dětí - odnesou si do života zvytečně špatné jídelní návyky - a bohužel - z tlustých dětí jsou zase jen tlustí dospělí - to bohužel píšu z vlastní zkušenosti.
29. 09. 2015 16:32
Tvůj postoj se mi strašně moc líbí - počkej, všem to ještě natřeš!
29. 09. 2015 14:04
Moc ti gratuluju ke změně, vypadáš o tolik mladší! Obdivuju tě ještě víc za to, že si zdravou stravu a hubnutí musíš prosadit i v rodině. Bez podpory bližních to musí být hrozně obtížné. Ale jak říkaly holky přede mnou, děti dojdou k tomu, že je to tak správně a nezbývá než doufat, že jednou i manžel. Neztrácej vůli, hodně jsi už dokázala :-)
29. 09. 2015 13:43
děkuji moc za komentáře...moc to pomáhá v těch chvilkách , kdy si říkám, že je všechno naprd.
29. 09. 2015 12:08
gratulace..20kg dole by byl můj sen...což už jsem taky jednou dokázala,ale po druhém děcku,jsem to znova nabrala.Držím pěsti,áť rodince brzy dojde,co je správné ;-)
29. 09. 2015 11:26
Moc ti gratuluju, sluší ti to. Škoda, že nemáš v rodině oporu, ale nedej se jimi ovlivňovat, tvoje zdraví je nejpřednější. Nevím, jak staré děti máš, ale když uvidí vzor v mamince, snad se přidají. S těmi dospělými je to horší. drž se!
29. 09. 2015 11:18
Opravdu moc gratuluju k tak senzacnímu zhubnutí 20 kg a velký obdiv i za to , ze jsi to dokázala bez podpory nejblizsích. Vsak ono jim to také jednou dojde, ze je lepsí mít zdravou maminku a manzelku... Preju ti at ti i nadále zelvicka pelásí správným smerem:-)))
29. 09. 2015 10:43
Výborně!!! Jsi dobrá! Nedej se a pokračuj ve vyšlapávání té své cestičky ke štíhlejšímu já:-).Myslím, že dětem to časem dojde. Pochopí, že chtějí mít zdravou mamku. S manželem to bude asi složitější, ale nikdy neříkej nikdy. Třeba se taky časem dá zlomit a bude chtít ztratit alespoň pár kil. Budeš mu potom rádkyní:-).
29. 09. 2015 10:39
Gratuluju, to je krásný výsledek :-) Je škoda, že nemáš doma podporu, ale i bez ní můžeš dojít tam kam si přeješ, když budeš Ty sama chtít :-) (vím o čem mluvím, taky jsem hubla bez podpory doma). Držím palce, ať se Ti daří!
29. 09. 2015 09:56
super výsledek, jen tak dál a nenech se odradit! Dětem to jednou taky dojde, taky jim to začne vadit a pak budou bulet ony. S manželama je to těžší, ten můj mě taky nepodporuje, chce abych byla krásná štíhlá, ale zdravá jídla mu moc nejedou, takže taky vařím sobě extra.... nevzdávej se, vždyť to děláš pro svou spokojenost a také především pro své zdraví... držím palce
29. 09. 2015 08:46
Moc gratuluju, krásný výsledek, změnila jsi životní styl. Máš velkou šanci, že zhubneš na trvalo. Škoda, že nemáš podporu doma. Zkus doma prosazovat změny nenápadně a pomalu. U dětí se mi osvědčilo ochutnávání zdravých jídel. Vždy když jsem si vařila něco co nejedly, tak jsem jim dala ochutnat jednu lžičku, opakovaně i když pořád tvrdily, že jim to nechutná. A časem se úspěchy dostavily. Některá zdravější jídla si i oblíbily. U spousty jídel jsem dosáhla aspoň toho, že je sní, i když ne s nadšením. Zkus dávat ochutnávat i manželovi, ale to bude určitě těžší. Držím palce a přeju ať se ti daří i dál!
PS: Tento tvůj odstavec se mi líbí, tak by to mělo být. „Ani nevím kde se to zlomilo...hledala jsem někoho s kým se poradit, už jsem nechtěla držet diety, chtěla jsem jíst, dát si sůšu, dort nebo nanuka a hubnout. Že to nejde? ale jde!!“

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři