TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 04. 2015

Jak si nahrát profilovou fotku?

meadow

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 597
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133561.12 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 56 min

Přátelé

Počet přátel: 0

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

5. týden III cyklu

18. 10. 2015

Tak podle mé teorie, že za váhu může hlavně špatné hospodaření s energií jsem se snažil tento týden HOSPODAŘIT S ENERGIÍ, JAK JEN JSEM NEJLÍP MOHL. A musím říct: fakt jsem si tu energii udržel, no a ta váha šla taky fakt dolů,  ale nejvíc mně těší, že se necítím unavený, ale fajn.  Snažím  se dělat různé úkoly pomaleji, ekonom by řekl " trvale udržitelně"( já si ale myslím, že trvale udržitelný růst tak jak jej chápou ekologové  možný není, takže uvidím jako to bude s tím hospodařením s energií- půjde to?. Každopádně jsem si divoce neodškrkával splěné úkoly za každou cenu , abych večer nepadl na hubu. Spíš jsem zvolnil , nebo dělal místo psychicky náročných věci ty psychicky málo náročné nebo něco prostě jen rukama.To je vůbec ideální věc- fyzicky se trochu zatížit ,ono se to srovná ( v práci to mám na psychiku).Taky je dobré vyhnout se technologiím typu mobilů, tabletů a televize - pokud ta telka člověka skutečně neber (Pulp Fiction, nebo třeba ragby Nový Zéland)- to mi nevadí,spíš mně to nabije, narozdíl  od konzumace televize namísto krbového plament,

Hodně mi taky v týdnu pomohly relaxace, relaxační hudba- hlídal jsem si to, hned jak jsem začal být unavený, snažil jsem se večer hodin relaxačku, nebo odpoledne zahrát si na nějaký hudební nástrojl Člověka to nabije, taky jsem byl plavat, běhat, jednou na pivko, jednou na kulturu, týden vyše. Jogu jsem moc nestíhal, nechtělo se mi ráno před zaměstnáním dřív vztávat, bez toho slunka to jde fakt o hodně hůř.

Tak hodně štěstí do dalšího týdne. Začínám přemýšlet, že bych si zkušil vždycky za 2 dny dát limit 40 talířků na ty dva dny. Ale mám strach,ž e začnu panikařit, že zemřu hlady. Každopádně vidím, že u mne ani nemá smysl se pokoušet o nějakých 18 talířků denně, to není na pořadu dne, 20 talířků denně to by bylo něco krásného. Takové neskromné přání na závěr - k jídlu sednout jen 5 x denně !!!.Uvidíme- zatím v sobotu a v neděli se mi to nepodařilo, v týdnu?? Kdo ví? 

 

Na konec pár technických paramatrů.

Dosáhl jsem menšího příjmu kJ /den oproti týdnu č. 4 (to jsem měl zatím rekordních 10224- tento týdena 8657 kJ. 

Výdej energie ale také menší, nebyl jsem nikde o víkendu na výletu, měl jsem 4700kJ  za týden, před týdne 8567.

Zatímco jsem za ten předchozí týden poredukoval 0,2 kg, teďka jsem poredukoval 0,9 kg.

 

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 10. 2015 08:01
Někdy paradoxně pomůže zvolnit ...
19. 10. 2015 07:11
Tak ať se daří :-)...jinak přemíra pohybu také škodí, člověk si musí najít zlatou střední cestu a té se držet...relax a odpočinek je moooc důležitý!!!!! :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři