TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 04. 2015

Jak si nahrát profilovou fotku?

meadow

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 597
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133317.60 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5532 h 15 min

Přátelé

Počet přátel: 0

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

tak to bude pomalu rok co si píši na STOB

09. 01. 2016

KOncem dubna 2015 jsem si začal psát na blogu STOB. Tehdy jsem měl 85.4. Teď mám 85,1.

Zatím jsem se dostal do fáze, kdy jsem zjistil, že mi nepomůže zapisování všeho co jím a všech aktivit co dělám. Nepomohlo mi ani NEzaposování všeho co jím a všech aktivit co dělám.

V hlavě to mám perfektně všechno vymyšlené, jak to udělat, ale nějk to nefunguje, nějak se přes ten pomyslný práh nemůžu dostat.

Aktuálně tedy nic nezapisuji a věřím, že se to nějak poddá a že nebudu muset kupovat nové lyžařské kalhoty na sjezdování- ty staré se nějak srazily.

Necítím se nějak zdravotně ohrožený a to je možná chyba, každopádně mám hodně pohybu a myslím si, že je prospěšnější být pohyblivý s lehkou nadváhou než nepohyblivý bez nadváhy, samozřejmě je nejlepší být bez nadváhy a hýbat se. Těžko říct, jestli se to v tomto roku zlomí,  nejspíš ne, nejspíš se budu pohybovat pořád kolme 84-86 s převažující váho  85.1-85.5. Kdo ví?

Aspoň se už nezatěžuji zbytečným zapisováním a vyhlašováním cílů a proště žiji a to je asi nejdůležitější.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 01. 2016 10:38
Pro Evusju
Není, nemám rád špeky na břiše, pas mám nad 100 cm, cítím se sice dobře, protože se hýbu, ale výborně se cítím až kolem váhy 83,5. Taky mi vadí, pokud mně jídlo ovládá.Myslím si, že je do určité míry ostuda, že se nedokážu s tím jídlem ovládnout a ani to koneckonců nená moc zdravé- ta sladká a tučná jídla, která tvoří podklad přejídání.,Uvědomil jsem si, že je to skoro ostuda, že mám pořád nějakou tu nadváhu.Zkrátka, jestli mám o dvě, tři kila méně nebo více sice není prakticky žádný rozdíl, ale proč se necítit lépe a proč envyblokovat to přejídání ( ta váha přijde druhotně a není samozřejmě to podstatné, za podstatné považuji ten přínos ke zdraví a ten přínos k dobrému pocitu, ale ten mám bohužel až u váhy kolem 83.5)
09. 01. 2016 10:13
A není prostě váha, kterou máš, tvou ideální? Tělo si samo říká, kdy se cítí dobře.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři