TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 02. 05. 2015

Jak si nahrát profilovou fotku?

pajulas3

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 172
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

pajulas3

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

(De)motivovaná

17. 06. 2016

Nikdy jsem neměla pevnou vůli, už při přihlášení sem na STOB jsem někde vzadu v hlavě věděla, že to nebude na dlouho. A taky nebylo. I teď, s novou dávkou odhodlání to nevidím moc hubeně. A nejhorší je, že to vím, uvědomuju si to a stejně s tím nedokážu nic udělat. Jsem slaboch a sráč. Omlouvám se za nehezké vyjádření o mé osobě, ale jinak to nazvat skutečně nejde. Já to všecko vím! Vím že bych měla, vím že musím. Vím, že to dlouho nevydržím. Vím, že vím, že to dlouho nevydržím. Vím, že za dva týdny zase sáhnu po Milce. Vím, že nevím jak to vydržet. Co je vlastně vůle? A kdo jí opravdu má? Není v tom něco jiného? Nic mi nesedí, potím se jako prase. Z obchodů s oblečením se mi děla blivno. Nechodím moc do společnosti, protože se za sebe stydím. Přestávám si užívat sex, protože věčně hlídám, kde mi co visí. Jsem sama sobě odporná a stejně si zajdu pro donut s ovocnou náplní. A vy. Jste tak skvělé (skvělí). V komentářích se objeví povzbuzující zprávy. A mě to na chvíli pomůže. A teď mi povězte, jestli je mezi Vámi stejný blázen?!

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 06. 2016 12:37
Ty si strašne smutná a nemáš sa rada. Toto skús vyriešiť ako prvé. Naozaj nie je nič, čo si na sebe vážiš? Určite áno. Tam začni. Držím palce.
18. 06. 2016 10:47
Ono opravdu vše je v hlavě... je potřeba vyměnit musím za chci a začít věřit, že to půjde ... pokud se Ti tohle podaří, uvidíš že dokážeš cokoliv :-) ... a ten donut si sem tam dát můžeš, důležité je aby to nebylo moc často :-) Držím palce, ať se Ti podaří najít správnou cestu!
17. 06. 2016 21:43
Nebuď tak strašně kritická ke své osobě. Určitě jsi člověk, který má i velká plus. Jen o nich třeba zatím nejsi ochotná mluvit. Měj se ráda, určitě je spousta věcí, které nestojí za nic, ale taky je spousta věcí, které se Ti povedly. A hlava se časem nastartuje, uvidíš. Já loni sundala hravě 10 kil a letos jsem pořád na prášky. Nejde to a nejde. Takže dokončím tenhle cyklus a dám udržovací a uvidíme. Nemá cenu tlačit na pilu, když psychika hapruje. Bláznů je tady hodně a je nám dobře, tak se přidej !
17. 06. 2016 18:09
Popsala jsi to úplně přesně. Mě se to taky někdy v hlavě přecvakne a potom je dodržování správného jídelníčku hračka. Akorát na to přecvaknutí bohužel nemám žádný vliv - hlava si to nějak řídí sama. Teď na to čekám už hodně dlouho .... Ach jo !
17. 06. 2016 16:47
pajulas3: Toto je opravdu v hlavě. Já se také dlouho nemohla odhodlat a pak to najednou šlo... Půjde to teprve, až se hlava opravdu rozhodne, že teď je ta správná chvíle...
17. 06. 2016 15:19
Jak já ti rozumím..Hezky jsi to popsala.. A máš pravdu. Když tam to vzadu v hlavě říká, že to stejně nikam nepovede, bude to tak. Je třeba vyčkat skutečně té správné chvíle..kdy to vzadu v hlavě říká, že teď to půjde. Někdy to trvá, než to přijde, ale ovlivnit se to nedá. Mluvím sama za sebe. Dost k tomu pomáhá prožití či uvědomění si některých věcí, většinou zásadních..životních..ne lehkých.Procitnutí. Uvědomění toho podstatného. Ta správná motivace. A stane se, že to vzadu v hlavě přecvakne...a zatím drží..uvidíme dál..Protože i po tomhle odhodlání nepřestanou přicházet životní zkoušky. Držím palec. Jo a sebeláska, důležitá! Zkus se na sebe podívat z odstupem, představ si sebe jako malou holčičku, když jsi byla malá...jak by ses utěšila ? Vezmi se v představách do náruče, pohlaď se a řekni té malé holčičce - sobě, jak ji máš ráda..že jsi tu pro ni...schovej ji do bezpečí a utěš ji...najdi kotvu a zdroj lásky sama v sobě.
17. 06. 2016 14:29
Jojo,já jsem na tom obdobně.Začla jsem se stobem 4.1.2016.Zhubla jsem z 68 kg na 60,5 kg.Bylo mi krásně. Pak přišla víkendová návštěva a já se vrátila ke svému stereotypu.Nabrala jsem na 65 kg a teď mám problém to dostat dolu.Stydím se za špeky na břiše a prostě jsem zklamaná sama ze sebe.Držím ti palce ať jsi silnější než já.Myslím v pevné vůli :-)
17. 06. 2016 14:16
Vloni jsem půl roku byla za vzorňasa, zhubla 6 kg sama a 9 se STOBem. Samou radostí jsem se na to o dovolené vybodla, oslavila to jídlem, pak přišly na podzim stresy, pak nemoc a výsledek: +13 kg. A tak od 4.5. zase hubnu, mám dole přes 3 kila a jsem vzorná a NAPROSTO TĚ CHÁPU :-)) Ale palce držím - Tobě i sobě.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři