TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 06. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

pakasparek

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 357
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132969.40 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5517 h 25 min

pakasparek

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Tak jsem začal

05. 06. 2013

Tak v pondělí jsem začal. přihlásil jsem se na stob vyplnil formulář s některými údaji a už v tom lítám.
akorát si zde musím dát nějakou fotku mého tlustoprdství váhy míry ať se vidím i na fotkách jak to funguje a půjde. Byl u nás v práci pán co měří - ty hodnoty které se  nám určtiě moc nelíbí a dopadl jsem ještě celkem fajn ale mělo by to být mnohem lepší.
a tak sem se rozhodl s tím něco udělat  a makat. 
Zatím jedu očistu od Antonie Mačingové a tak se právě chci někoho zeptat zda má s touto očistou zkušenosti chci to těch 28 dní vydržet a ukázat svému tělu že s ním chci něco dělat.
do sebekoučingu si opravdu píšu ty potraviny co zežeru a tak doufám že se nemusím striktně držet opravdu těch semaforů  protože mi třeba vychází menší  doporučené hodnoty bílkovin a celkového příjmu, vyšší tuky - jím ořechy vlašské a olivový olej - na pokrmy, jinak zelenina celkem se mi daří, voda taky, sacharidy trochu míň, výdej  - jezdím do práce na kole asi 4-5 týdně zhruba 45 minut asi 18 km. tak uvidíme co to se mnou udělá
Máte někdo radu jestli je to důležité opravdu striktně valit dle semaforů - nechci Mačingovou porušit? díky za info a nápady Paja
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 06. 2013 11:21
Snížení hmotnosti a udržení opti. váhy určitě záleží na trvalé změně jídelníčku, nikoli na různých dietách :-))), mám s nimi bohaté zkušenosti - pozitivní, ale pouze do doby, než se vrátím k "normální stravě". Drž se :-)))
15. 06. 2013 21:45
Pokud jedeš Mačingovou, tak semaforky asi nebudou to pravé... Je to o něčem jiném... Držela jsem to kdysi, ale po 14 dnech už jsem to nedala...ale jestli ti to vyhivovuje, tak to dokonči a pak se přesuň na semaforky... Hodně štěsti :-))
07. 06. 2013 12:42
Ahojíííík,Mačingovou jsem kdysi dávno četla, zavřela jsem ji po pár stránkách, kdy mi přišlo, že nic krom zeleniny ani neji:0D...Mám ráda pestrost a rozmanitost. Každopádně si myslím, že detoxikace, očistné kůry jsou tělu ku prospěchu, dokonce bych přidala detoxikaci hlavy:0D..Také bych se semaforku držela, vždyť o to tady de. Dodržovat správné poměry živin. Věřím, že to zvládneš, chlapům to jde mnohem lépe, pač neblbli dietami, jako holky, už od plíny:0D:0)Držííím palce a jsem ráda, že jses rozhodl bojovat:0)
06. 06. 2013 12:56
zdravím! semaforky jsou fajn, ale mě se začaly zelenat teprve po dvou měsících, před tím mi to nějak nešlo moc nakombinovat, ale to jde o zvyk :) já mám největší problém s nedostatkem tuků, snažím se to řešit semínky
06. 06. 2013 11:26
Také se snažím dodržovat semaforky (aby byly alespoň žluté). Jinak očistná dieta, kde je víc než 30% tuků (z celkového příjmu) mi přijde zvláštní, tuky dost zatíží játra??? Ohledně bílkovin - při hubnutí je nastavené množství bílkovin vyšší než při zdravé stravě, jednak bílkoviny potřebuješ pro tvorbu svalů, jednak na jejich zpracování je potřeba nejvíc vlastní energie, takže je možné, že v uvedené očistě je množství bílkovin nastaveno na zdravý životní styl ... i když tam by mělo být spíš víc sacharidů než tuků ... nevím, asi bych to nemotala dohromady. Jestli chceš dokončit očistu, tak ji dokonči. Teprve pak bych si nastavila hubnoucí cyklus a snažila se dodržet semaforky ... jinak skoro ztrácí smysl použití tohoto programu, když se jím nechceš nechat vést.
06. 06. 2013 11:23
Hybná páka veškerého hubnutí jsou právě bílkoviny, ty vytlačují tuky z těla ven.Ty se snaž dodržovat každý den, mám takovou zkušennost, že když je dodržuji a trochu ( oranžově) mi svítí sacharidy a tuky, tak hubnu rychleji. Z tou očistou žádnou zkušenost nemám, já když si chci tělo rychle očistit a odlehčit tak si dám 3 dny jen ovoce a zeleninu a 3 lt vody.
06. 06. 2013 08:36
Přeji, ať se daří. Semaforky jsou moc dobré, ukazují, co je málo a co je moc. Když svítí zeleně, spolu s pohybem (u mne pouze chůze, asi 6 km denně), tak se hubne. Já za 3 měsíce 10 kg.
06. 06. 2013 00:29
Ale samozřejmě, když už Tě to zaujalo, Tu Mačingovou si určitě dokonči. Promiň, já to mám od lékaře, že stačí voda. Neřiď se tím.
06. 06. 2013 00:21
Žádný očisty. Stačí pít vodu. Teda pokud tím ta paní nemyslí očistit si mysl od špatných návyků.
Dobře to děláš, piš to poctivě, jak teď jíš, později Tě to nenásilně navede, jak to stravování upravit. Důležité je nastavení " denního příjmu kJ", od toho se ta barva semaforků taky odvíjí. Zjištění té hodnoty je podle mě dlouhodobé, mě se to přesně ještě nepodařilo. Rozhodující je ale to, že hubnu. Podle toho se pozná, že tI TO FUNGUJE. Rychlostí hubnutí půl kila až kilo za TÝDEN, rychleji ne. Jestli začínáš z vysoké váhy, ze začátku to jde dobře. Nemusíš se ze začátku striktně držet semaforů. Pohyb máš skvělej, co by za to plno lidí dalo. Postupně, až se např. hubnutí zastaví, ho budeš zvyšovat.
05. 06. 2013 22:50
Ahoj Pajo, vítám Te mezi námi. Tady jsi na správném míste. Jestli se budes rídit semaforky, urcite se budes cítit lépe a zhubnes. Já jsem tady ted neco pres tri mesíce a zhubnula jsem skoro 8 kilo. Musím ríci, ze zase po dlouhé dobe. A myslím, ze tentokrát se dokázu dostat na vysnenou váhu a hlavne si tu váhu udrzím.I kdyz uz jsem mela krize, vzdy se vrátím k dodrzování semaforku.Nemám je vzdy vsechny zelené, ale funguje to. Pomáhají mi i hrozne moc spolubojovníci Stobu. Svými radami, zkusenostmi a podporou. Nasla jsem tu spoustu prátel a nadeji, ze to tentokrát zvládnu. Tak drzím palce i Tobe, tady jsi urcite na správném míste....
05. 06. 2013 22:37
Taky tě vítám :-)) jsi tady správně - tady to opravdu funguje :-) Tu očistnou kůru neznám,v tom neporadím,ale mám zkušenost,že zelené semaforky(pokud máš správně zadaný i pohyb,abys měl dobře spočítáno) opravdu způsobují spoustu energie a chuti do života,potažmo chuť se pohybovat,potažmo hubnout :-)) Tak držím palce,ať ti želva uhání správným směrem
05. 06. 2013 22:32
ahoj, vítejte mezi námi:) Chtěla jsem jen něco k té očistě. Držela to moje ségra no a moc výrazně nezhubla. Cítila se ale lépe:) Ta očista je dost o omezení lepku a ten některým lidem vadí víc, některým míň. Takže výsledný pocit je asi individuální. To je ale jen můj názor:)Tak ať se daří;-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři