TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 05. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

pupicek9

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 9 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 4160
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133561.12 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 56 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

pupicek9

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

začíná sezona grilování,a co teď

10. 04. 2011

Každý rok jak začne hezké počasí chodíme grilovat ke známým na zahradu,sejde se nás tam dost a je velká sranda,spousta jídla,pití,i alkohol se popíjí.A co teď,dala jsem se na sebekoucink a chci ho 100%dodržet,už mi v hlavě lítají představy jak mi všichni budou říkat a vem si buřt a vem si buchtu a máme tady víno,joooo nevezmu a nevezmu,dřív jsem si řekla tak jednou si vezmu pak to vysportuju no fajn a jsem tam kde jsem na 103kg.chro chro.
Takže to budu  řešit tak,vlastní jídlo sebou-rybu na gril a zeleninový salát,vše si zapíšu jako večeři do sebekoucinku a je to!A že se na mě budou dívat blbě?Tak ať já si na svém jídle mooooc pochutnám:-))

Tak máme po prvním grilování a zvládla jsem to na 1,musím se pochválit,ugrilovala jsem si pstruha,dala jsme si zelný salát a půl tmavého rohlíku skleničku matonky a jelikož byla celkem zima a ještě jsem řídila tak jsem se nadlábla a upalovala dom se svým malým synkem a bylo po starostech jestli se náhodou nepustím do všeho co uvidím.
Hodnocení (20 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 04. 2011 19:55
Správný a obdivuhodný přístup. Píšu ti také jedničku ! Když to šlo jednou, půjde to i dál a přátelé si zvyknou. Ještě to asi bude chtít doladit ústupový plán č,2, pro případ, že bude hezké počasí.
10. 04. 2011 19:43
Super, na ostatní se vyprdni, děláš to pro sebe,ne pro ně!!
Doporučuji na gril lilek, výborné.....mňam
10. 04. 2011 19:23
Skvěle zvládnuto :-) Když si rozplánuješ celý den, tak by se ti tam vlezl i vinný střik, který bys pila, aby šlo vidět, že máš nějaký alkohol a dál si k tomu ještě popíjet mattonku :-) Aspoň u mě to tak funguje, že nejsem za úplného exota :-)
09. 04. 2011 21:09
No držím pěsti, já si vždycky dělala sebou , nebo pro sebe víc druhů a menších a různě ochucených masíček, i drůbež a zvěřinu, přes den jsem si odlehčila, abych měla večeři třeba o 800 větší, to už je hezký kousek masa navíc, ale hlavně si odpouštím buď úplně, nebo z velké části přílohu.
08. 04. 2011 20:14
Parádní přístup,i mně se první grilovačka v pohodě vešla do semaforků :-)) Staší troška fantazie a jde to :-)))
08. 04. 2011 16:53
děkuji super nápady jste mi poradili,grilovaná zeleninka mňam,nebo ty špízy zeleninomasové mňam,no už se těším a ten jeden střik přinejhorším taky přežiju stejně mi stačí pidisklenička a jelikož mám malé dítě tak se tam nemůžu zlít že?
08. 04. 2011 16:14
Ahoj, dobrý přístup, to zvládneš:-).
Já teď trávila několik měsíců v zemi, kde je grilování národním sportem a víno proslavené na celém světě. A k tomu až příliš velká pohostinnost.:-) Ale jde to, není třeba se bát.
Budu asi jen opakovat, co už tu zaznělo:
- kuřecí nebo krůtí s bylinkami
- ryby
- libové hovězí
- grilovaná zelenina (lilek, rajčata, papriky, cuketa)
- grilovaná kukuřice
- na přílohu se vyprdnout a místo toho si dát střik (což je podle mě trošku hřích:-) nebo jednu skleničku vína
- saláty, saláty, saláty
- vyzkoušet třeba zeleninovo-kuřecí špízy...
Držím palce.
08. 04. 2011 15:28
Výtečně. Nenech se odradit, pokud to jsou dobří kamarádi, pochopí to.
08. 04. 2011 13:33
Máš to skvěle naplánované., ať Ti to vyjde :-)))
08. 04. 2011 13:05
jj taky tak... příští víkend valím ke kámošce, tak snad skončíme jen u kuřecího a zeleniny :D naštěstí když se griluje u nás bývá zeleniny hodně.. tak léto snad všichni nějak přežijem!
08. 04. 2011 13:02
taky se těším na grilovačku,ale budu to řešit kuřecím masíčkem a zeleninkou spíš se obávám toho vínka jako Kessy
08. 04. 2011 12:50
Paráda,skvělý přístup!!!Držím palečky ať se daří...:-))
08. 04. 2011 12:47
Bude tě to stát hodně sil,vysvětlovat to, ale zase taková grilovaná cuketa nebo papriky jsou lepší než špekáček. Já ujíždím na mase,tak to řeším kouskem kuřecího nebo krůtího masa. Horší je u mě to vínko, to bych si k tomu s chutí dala nebo alespoň střik.
08. 04. 2011 12:47
Skvěle!
Na mě takhle koukali minulý víkend...přežila jsem to já i oni nakonec :-) a já měla skvělý pocit, jak jsem to hezky okoučovala. Takže Ti fandím a držím pěsti!
08. 04. 2011 12:46
Já miluju grilované papriky!!!!
08. 04. 2011 12:41
Jestli se na tebe bude někdo dívat blbě že griluješ třeba pstruha, tak je to asi pěkný ocas ;)))) tohle a třeba grilovaná zelenina je pecka!!!! a nebo kuřecí prsa na grilu s bylinkami a česnekem naložená den dopředu - pecka! Jen si grilování vychutnávej a vůbec se ho neboj! Můžes tam zbouchat mraky bilkovin a místo sacharidů si dát jednu dvě sklenky vínečka ;)
08. 04. 2011 12:33
Výborně. Přeji, aby se ti tvůj plán podařil. Nedej se. Ostatní si můžou trhnout.
08. 04. 2011 12:26
Skvělý přístup :)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři