TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 18. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

slepyce

Sebekoučink

Váš cyklus jste zrušil/a dne 9. 10. 2016. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 49
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133554.82 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 33 min

Přátelé

slepyce

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Nadšené pondělí

03. 03. 2014

Znáte to, s novým týdnem, s novým měsícem, s novým rokem, už zítra.....

Já už prostě nechci být tlustá, nechci se poroučet k zemi ve třetím patře, nechci si vybírat oblečení podle velikosti, nechci se stydět za svoje tělo.

Chci nosit minisukně, letní šaty, podpatky, bikinky, chci chodit na bazén, posilovat ve fitku, chci běhat s východem slunce, chci pít zeleninové koktejly a chci být na nejkrásnější nevěsta na celým světě. Chci toho moc, já vím. Nic z toho dělat nemůžu, stydím se za to jak vypadám, nesnáším pohledy lidí, vydím do jejich hlav, vím přesně co si myslí, poznám to z jejich očí. Polovina z nich mě lituje a druhá srší opovržením. Nechci už ty pohledy, chci aby se za mnou lidé ohlíželi kvůli krásnému zadku a ne kvůli obřím půkám. Mám toho dost, mám dost těch pojledů, je mi zle z mého tučného těla, JE MI ZLE!

Nedokážu se ovládat, celý den se držím, v crossu si koupím salát místo koláče a pak přijdu domů a sežeru na co přijdu. Nesnáším se kvůli tomu. Nesnáším sama sebe.

Já to změním, koukám na ty debilní semafory, píšu si deník, stejně ho tu nikdo nebude číct, cvičím podle programu ve fithallu, potřebovala bych kamarádku....
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 03. 2014 10:19
Nejhorší jsou bariéry, které si stavíme sami ve své hlavě...Ty si domýšlíš, co si o Tobě myslí ostatní a možná bys byla překvapená, že to zdaleka nemusí být tak negativní, jak se domníváš. Přestaň řešit, co si o Tobě myslí ostatní, stejně to neovlivníš. Jdi si za svým cílem a pokud to všechno doopravdy chceš, tak toho určitě dosáhneš!
04. 03. 2014 10:15
Ahoj, držím palce hlavne v zmene pohladu na seba, na svoje telo, a potom všetko pojde lahšie, uvidíš.Maj sa rada. Všetci ťa tu v tejto snahe podporia. Oslobodit svoju myseľ od takýchto negatívnych myšlienok je ťažké hlavne v mladom veku, keď na týchto veciach tak záleží.A času je málo... Spomínam si na to.
Vytrvaj na svojej ceste , veď už 40% máš dole. Je to super. Pochlub se sama sobě. Mně se to líbi.
04. 03. 2014 10:01
Všechno co chceš, můžeš, držím Ti palce, abys toho dosáhla :-)))
04. 03. 2014 09:52
Ahoj, ze vseho nejdriv se zacni mit rada. A to chci se pak bude lepe realizovat. A pak jen tak trochu nerikej si , ze chces pit ten zeleninovy koktejl, ale ze ho pijes a rozhodne to udelej. Vlastne,co chces to realizuj. tady dostanes podporu od nas vsech. Kazdy z necim valcime a mnohe z nas urcite valci a valcily s tim samym, co ty.
Urcite budes krasna nevesta a pokud nebudes mit modelkovske miry, tak ten tvuj chlap Ti urcite neutece, kdyz si Te chce vzit. Jen tomu dej cas. Nejake to kilo urcite ubyde, telo se zpevni a zbytek pomuzou zakryt dobre zvolene saty.
04. 03. 2014 09:03
Napsané už je tu krásně všecko, co bych ti k tomu mohla říct. Proto ti jen přeju hodně optimismu, pozitivní postoj k životu a do té tvrdé práce a boje se želvičkou ti moc a moc budu fandit.:-))
04. 03. 2014 08:54
Ahojky, kdyz to budes doopravdy chtít, dokázes to, uvidís. Tady jsi na správném míste. Podpora a úcast ostatních ti urcite pomuzou a kamarádky a kamarády más tady, jenom napis o sobe trochu víc. I já budu ráda tvoje kamarádka, i kdyz si myslím, ze jsem o generaci starsí :-))
04. 03. 2014 08:49
Všichni už to tu pěkně napsali, tak hlavu vzhůru a držím palce!
04. 03. 2014 08:44
Ahoj,diky za pratelstvi :)
04. 03. 2014 07:30
Ahojky, i já tohle všechno chtěla, resp. většinu z toho...a podařilo se, na bikiny to teda nebude asi nikdy, ale na pěkné slušivé plavky určitě, i když osobně plavání moc neholduju. Taky jsem sama nevěřila, že to dokážu, ale jde to. Jakmile uvidíš první výsledky, motivuje to, hlavně vydržet :-) A myslím, že je dobře, že jsi tu, tady získáš podporu, spoustu zkušeností od ostatních, všem nám jde o stejnou věc. Hlavně se drž, přátele tu jistě najdeš...klidně se ráda stanu jedním z nich :-) Krásný den :-)
04. 03. 2014 07:16
Tak hezky nadepsaný blog a uvnitř tak hrozná depka :-(,myslím,že s takovým negatismem ti to moc nepůjde i když se tak koukám,želvička už ušla docela pěkný kus cesty.Zkus se na to podívat z této stránky.Shozených necelých 5 kg z 12 je přece supr,je vidět že ti to hubnutí jde,tak tento blog byl asi úlet :-(.Semaforky jsou supr,že ti napomůžou se skladbou jídelníčku,aby jsi měla dost základních živin,ale na to jsi už určitě přišla,že se s tebou mají kamarádit a ty s nima :-).Ještě k tomu kamarádství jak píšeš na konci.Možná by stálo za to napsat do informací o sobě kolik ti je a odkud jsi.Možná najdeš někoho ze svého okolí :-),nebo napiš blog o tom proč chceš najít kamarádku na hubnutí a odkud jsi a uvidíš,že se někdo najde :-).
03. 03. 2014 22:47
Ahoj, chtělo by to trochu nebo spíš hodně optimismu! Pozitivní přístup k hubnutí je podle mých bohatých zkušeností cesta k úspěchu:-))). Já jsem tu pátý týden a je mi tady moc dobře. Ztratila jsem 5 kg a poznala jsem tady bezva lidičky, kteří mi moc pomáhají a motivují mě. Tak hlavu vzhůru a s úsměvem jde všechno líp!
P.S. Ty semafory vůbec nejsou debilní, ty jsou přímo geniální :-).
03. 03. 2014 22:28
Potřebovala by jsi změnit myšlení, takhle ti bude zle pořád. Zkus třeba je mi líp, líp, líp. Mám se radši, radši, radši. Mám se ráda. Já budu krásná nevěsta. On mě miluje!!!! Kamarádky si tu najdeš, když budeš chtít.
03. 03. 2014 21:49
Já bych se na pohledy lidí vykašlala. Je to zbytečné rozčilení. A do bazénu můžete s jakoukoliv váhou - já takový vorvaň 153 cm a 75 kg - břicho (ani nemluvit:-) ), teď poctivě pěstovaná celulitida a nebojím se jít a zatím si plavu 1 km a už docházím do fáze, kdy budu postupně zase zvyšovat zátěž. Vidím tam spousty žen i mužů při těle, a v hlavě mi zní to, že všichni děláme něco pro zdraví - kdoví třeba zhubli ze 115 kg na 100 a pokračují dál. Nevěšte hlavu, budete krásná nevěsta:-)
03. 03. 2014 21:38
Ahoj. Souhlasím s " sveckaj " Tvůj blog je jen nesnáším, nechci !!! ... Tak přestaň " fňukat " a pojď do boje s námi :-) Semaforky brzy pochopíš a začneš je mít ráda. :-) Taky začni myslet pozitivně a ne negativně. Na ostatní se vyprdni a začni se vidět, taková jaká by jsi chtěla být !! Uvidíš půjde Ti to. Taky jsem si něčím takovým prošla a ne jednou !!!! :-( Teď spíš rozhodím ty hubeňoury svým pozitivním myšlením a je mi jedno co si o mě myslí !!
Přeji Ti hodně pevné vůle a buď svá, nikdo za Tebe ty kila nesundá !! Hodně štěstí :-)
03. 03. 2014 21:24
Já bych neházela flintu do žita...krásná nevěsta je spokojená nevěsta...a budoucí ženich ví, proč ji o tu ruku požádal:-) Protože je pro něj krásná, chytrá...atd. a chce s ní být po celý zbytek života. Možná by stačilo kouknout se na sebe jeho očima....pak svýma... a co vážně nedokážete přehlédnout, tak s tím něco udělejte. Ale ne příští týden, zítra....ale hned:-) Držím pěsti...a za sebe můžu říct, že Váš deník určitě číst budu, pokud bude zveřejněn...kamarádů tu můžete získat spousty, já budu ráda jedním z nich:-)
03. 03. 2014 21:07
Ahoj :) Tvuj blog na me pusobi bohuzel dost depresivne :( a to je mozna ten nejvetsi problem.Zkus se mit rada.Pokud na sobe budes hledat jen ty nedostatky,ani Tvoje hubnuti podle mne nepujde tak jak si prejes.Urcite mas i dobre stranky a vlastnosi a to je prece dulezite,uvedomit si,co je na cloveku hezke :)Drzim Ti palce,aby jsi se sebou zacala byt spokojena a ono Ti pak vsechno pujde lip,uvidis :)Takze vydrz,drzim Ti palce a vydrz,uvidis,ze vsechno pujde :)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři