Datum registrace: 08. 12. 2010
susik
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
12 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 142751.85 km |
Kolo: | 67235.50 km |
Cvičení: | 5945 h 48 min |
Stob skupiny
?
Jak se připojit ke skupině
Získané body
susik
Jak psát blog?recept na pangasiuse
27. 01. 2011
Ahojky, tentokráte by mě zajímalo jestli máte nějaký dobrý recept na pangasiuse(bo jak se to píše ) tady v receptech jsem se dočetla o zapečeném v protlaku :-) máte ještě jiný nápad ? Když je dneska téma ryba dostala jsem chuť. Je pravda, že ryba v mém jídelníčku doopravdy chybí. Maximálně si jí dám jednou za měsíc a to lososa.
Hodnocení (3 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
27. 01. 2011 18:07
lidili.l
Ahoj všem. Jsem tu nová a potřebovala bych poradit, jak na bílkoviny. Maso mám ráda, ale neumím ho jíst každý den. Jím ho maximálně čtyřikrát do týdne a to se musím nutit. A taky nevím, jak zapsat do jídelníčku polévky atd. Za každou radu budu vděčná.
27. 01. 2011 14:34
Beraní rohy- vypadá to jako feferony nejsou- sklenice velká- feferony-beraní rohy- je to moc dobrý! A rybu nechám rozmrznout- drží dobře pohromadě na to zabalení.
27. 01. 2011 13:23
j-kyttka, co jsou to beraní rohy? :-) Včera jsem měla pangase a dnes ho budu mít znova. Přemýšlím o jednom receptu, ještě jsem nezkoušela: na osolenou rybu poklást špenát, posypat strouh. sýrem, zatočit, zašpejlit a upéct. Ale bojím se, že se mi pangas rozpadne...je strašně jemný. Pangase se nepřejím a je to skvělý zdroj bílkovin.
27. 01. 2011 12:52
juuuu tak teď nevim jak :oD všechno se mi zdá super :o) vše si uložím a postupně vyzkouším :-) děkuji moc
27. 01. 2011 12:44
Rybu potřít hořčicí i pikantní, dovnitř dát beraní rohy, zarolovat, popřípadě zašpejlit - upéct - výborné. Nebo plátek ryby pokořenit, pokrýt pokrájenou paprikou - upéct- mňam!!
27. 01. 2011 12:40
ahoj my ho děláme docela často, děti ho milují a mne taky chutná
1) zmrzlé dám na velkou pánev, osolím + drcený pepř, pod něj kousek másla
2) zmražené dám do skleněného pekáčku, opět různé koření a jen upeču, někdy na to pak dám sýr zapéct
1) zmrzlé dám na velkou pánev, osolím + drcený pepř, pod něj kousek másla
2) zmražené dám do skleněného pekáčku, opět různé koření a jen upeču, někdy na to pak dám sýr zapéct
27. 01. 2011 12:16
Já nám ho s dcerou zrovna včera dělala. Do zapékací skleněné mísy kápnu pár kapek oleje, nato položím rozmražené filety (pokud by se tam daly zmražené, tak je na nich moc vody a dusilo by se to a to nechci), posypu kořením na ryby, nebo kmínem a česnekem a dám zapéct do trouby. Než orestuji mraženou zeleninku (lahůdková, mochovská, cínská aj.), je to hotové. Dceři k tomu dávám vařené brambory, ale mě stačí ta zelenina.
27. 01. 2011 11:21
Já ho v sobotu okořenila (nějaké směsi) pokapala olivovým olejem,na to pláteček sýra a dala do alobalu společně s rajčaty, kouskem celeru a bramborami. Bylo toho hodně, bylo to jednoduché a dobré
susik
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?