TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 18. 08. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

velkanoha

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 899
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 134019.36 km
Kolo: 66329.00 km
Cvičení: 5569 h 20 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

velkanoha

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Denní režim, 22

27. 12. 2022

Dobrý den, jsem zdravotně znevýhodněná osoba, proto pracuji ve chráněné dílně. Od toho se odvíjí můj denní režim. Po probuzení si dám snídani, většinou jáhly s pohankou, nebo s natural rýží, nebo s ovesnými vločkami, připomínám, že vařím na vodě, ke kaši si dám ovoce nebo kompot. Na obědy chodím, takže příliš nevařím, večeře se skládá např z rybičkové pomazánky, čerstvá okurka, chléb. Během dne si dám kávu, čaj, meltu, ovšem neslazené. Cvičení umístím buď ráno, nebo až odpoledne. Dnes jsem cvičila až k večeru. Mám trochu potíže s trávením a se střevy, nemohu ráno jogurty. Pokud jsem tápala několik let, co vlastně jíst, nyní mám vcelku jasno. Sháním i nové recepty, tudíž jsem tu naprosto správně. Přeji všem do dalšího, nového, roku 2023 jen ty nejlepší situace, spokojenost, štěstí a zdraví. S chutí si denně zacvičte, pozitivní mysl je důležitá. Zdravím. 

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 12. 2022 17:16
Také nemůžu snídat jogurt, ale mám ráda sýr, pokud možno přírodní a hlavně zeleninu, všeho druhu. Také jsem prošla několikrát sebekoučinkem, hrozně mě to bavilo a těšila jsem se na zelené semafórky. Těším se na další zprávy a přeji ať se dobře vede.
28. 12. 2022 09:25
Zdravím !!! Mne tady nejvíc pomohl sebekoučink. Byla jsem na něm cca 2 roky a dokonale jsem ziskala přehled o tom , co to je správně se stravovat. Hodně jsem bojovala s bílkovinou, pořád jsem jí měla denně málo a bílkovina vytlačuje tuky s těla ( laicky řečeno ).Třeba snídani bez šunky, nebo sýra, nebo vajíčka už si neumím představit.Dobrá snídaně nastartuje metabolismus !!!!
Těším se na další zprávičky !!!!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři