Datum registrace: 19. 10. 2010
vladenka1978
Sebekoučink
Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.
Počítadlo pohybu
| Můj pohyb | |
|---|---|
| Chůze: | 0 km | 
| Kolo: | 0 km | 
| Cvičení: | 0 h 0 min | 
| Všichni uživatelé | |
| Chůze: | 143757.57 km | 
| Kolo: | 67291.75 km | 
| Cvičení: | 5972 h 31 min | 
Přátelé
Stob skupiny
Získané body
vladenka1978
Jak psát blog?jak začít s udržením váhy?
12. 01. 2011
										prosím vás, nemáte někdo zkušenosti s tím, jak začít když už nechci více hubnou ale váhu si udržet? V sebekoučinku mi vyjelo z původních 5500 KJ při hubnutí neuvěřitelných 7100 KJ, ale přeci nemůžu ze dne na den začít jíst o tolik víc. Nemáte s tím někdo zkušenost? Velice nerada bych pracně zchozená kila zase zpátky nabala, jako vždycky.										
                   
		
			
							Hodnocení (4 hlasů):
						
									
					Komentáře je možné psát až po přihlášení.
12. 01. 2011  15:55
				           nada
				           Už při hubnutí jsem si po zrychlení metabolismu zvyšovala příjem a váha šla stále dolů. Pak jsem neměla takový skok mezi hubnutím a udržením. Zvyšuj postupně a pozor na rychlé zvýšení sacharidů. Asi budeš hubnout i při tomto zvýšeném příjmu. 
				         12. 01. 2011  14:06
				           
				           Ahoj Lenoro, také jsme přemýšlela tad tím, že vyměním nízkotučné věci za polotučné. Už teď jsem měla problémy s tuky, pořád jsem jich měla málo. Tak jsem si kupovala sýr 45% a bylo to. Docela se toho bojí. Ale snad to zvládnu.
				         12. 01. 2011  13:32
				           
				           Když jsem měla udržovací cyklus, tak jsem kj přidávala postupně, tak asi obden o 400kj a to že semaforky křičí pro nedostatek jsem prostě ignorovala.Ale ono to navýšení jde udělat nejen zvýšením množství stravy- což  mi žaludek po 8týdnech na 5000kj moc nebral, takže jsem to řešila tak, že jsem nízkotučné jogurty, tvarohy a sýry vyměnila za polotučné a bylo to....
				         vladenka1978
Aktuality
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

				                    





