TOPlist
Sledujte nás:

Listopadová exotická dovolená v Thajsku

Zpět

Vážení členové STOBklubu,
někteří z vás mi napsali, že by rádi ještě teď na podzim shodili pár kil a užili si tepla. Protože všechny pobyty, které jsme pro Vás připravili na rok 2014, již proběhly, snažili jsme se  pro vás připravit navíc ještě jeden atraktivní pobyt na krásném místě a za rozumnou cenu. Jako optimální jsme zvolili Kamala Beach resort, vyzkoušený hotel v Thajsku s pozitivními referencemi.


Proč jsme vybrali zrovna tuto destinaci?

  • hezky upravený areál se 4 venkovními bazény u pláže (dlouhá písečná pláž)
  • prostorné moderní klimatizované pokoje s balkonem, lednice, minibar, sejf, fén, varná konvice, telefon, SAT/TV, koupelna, WC, Wi-fi internet
  • restaurace u bazénu podává  vydatné snídaně formou bufetu a italské speciality

Pobyt je se snídaní, další možnosti stravování najdete buď v baru u bazénu nebo v řadě restaurací na pláži, která podávají levné pokrmy thajské i mezinárodní kuchyně. Resort je vzdálený 10 minut chůze od  obchodů ve vesnici Kamala a 15 minut levným taxíkem od rušné pláže Patong (k dispozici je též shuttle bus). Více informací o resortu najdete na www.kamalabeach.com/ , informace o ostrově Phuket pak např. na www.esotravel.cz/dovolena/thajsko/phuket/
 

Program
Pobyt organizuje CK Adventure plus, s níž budou případní zájemci uzavírat cestovní smlouvu. Cestovní kancelář zajišťuje dopravu, ubytování a delegáta, který hovoří anglicky a německy. Cvičitelka STObu Miluška Nová bude dle zdatnosti skupiny a s ohledem na vlhkost organizovat cvičení či procházky po pláži.
 

Termín zájezdu
29.10. - 10.11. 2014
 

Cena
Cena pobytu je 38490,- Kč.
 

Přihlášky
Vzhledem k brzkému termínu pobytu Vás prosíme o přihlášku co nejdříve. Přihlášky obsahující jméno, příjmení, adresu, telefon, mailovou adresu a datum narození posílejte na naši mailovou adresu malkova@stob.cz, my ji pak přepošleme do CK Adventure plus, která již pak s Vámi bude dále vyřizovat organizační záležitosti. Pobyt bude zrealizován při minimálním počtu 10 účastníků. Pokud byste potřebovali nějaké další informace, můžete nás kontaktovat buď na výše uvedené mailové adrese nebo na telefonu 608834816.

 

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři