TOPlist
Sledujte nás:

Setkání naživo je tu!

Zpět

Chcete si užít krásný den? Jste připraveni k životní změně?

Přijďte 19. října na Den zdraví.

Pokud chce člověk dosáhnout nějaké změny, většinou se to nepodaří napoprvé, ale mluvíme o tzv. kole změny. Ta se skládá z několika stupňů. Na prvním stupni necítíte potřebu změny, nevadí vám ani kila navíc. Pokud vám v tuto chvíli říká rodina či lékař, co máte jíst a že máte chodit do posilovny, jde to mimo vás. Možná, že by uspěla rada sedět u televize na fitbalu, nebo se v autě na křižovatce protáhnout  za volantem a místo pěti knedlíků si dát čtyři. V další fázi zvažujete pro a proti. Co mi změna přinese? Budu stačit vnukům, budu se cítit lépe. Co mi změna vezme? Budu se muset zamýšlet nad jídlem a trochu se pohnout. Zde by možná uspěla rada ujít každý den o pár kroků více a zařadit ke každému chodu trošku zeleniny. Další stádium se nazývá akce. Jste tedy rozhodnutí se sebou začít něco dělat a teď přichází velmi důležitý okamžik – jakou cestu ke změně zvolíte. Ta totiž často určuje, zda bude změna trvalá, a nebo zda roztočíte kolo jojoefektu.

A pokud jste tedy odhodláni ke změně, přijďte si pro inspiraci na Den zdraví, který se koná v sobotu 19. října v ZŠ Rakovského Praha 4 –Modřany – informace na www.stob.cz.

Můžete se těšit na opravdu bohatý program.

Milovníci pohybu si vyzkouší 16 druhů pohybových aktivit včetně turnaje pro amatéry ve stolním tenisu. Kromě aerobiku si budete moci vyzkoušet i novinky jako Spiralis, NIA jogu, piloxing, BungyPump a dále cvičení na fitballech, zdravotní cvičení SM system, tai-či, řecké tance s Martou Elefteriadu pod.

V rámci Dne zdraví budete moci konzultovat své problémy s odborníky a zvolit si druh terapie šitý na míru právě Vám. Nebudou chybět ani měření (tlak, glykémie, tělesný tuk přístrojem In body a Jawon Medical). Budete se učit i relaxační techniky.

Vy, kteří jste zhubli od minulého Dne zdraví 5 % své váhy, budete slosováni a můžete vyhrát 3-denní pobyt v Priessnitzových lázních v Jeseníku. Kdo uspěje nejlépe ve znalostním kvízu (tentokrát se bude konat v 13.30 v tělocvičně), může vyhrát pobyt se STOBem v hotelu Albatros Relax **** v Prachaticích.

Přes poledne všechny účastníky pozveme na diskusi o hubnutí s PhDr. Ivou Málkovou a dalšími odborníky. Nebude chybět ani módní přehlídka. Dozvíte se o novém pojetí  akce 7S - kole změny a pozdraví vás naši silní a motivátoři z minulé akce a samozřejmě členové STOBklubu budou mít možnost setkat se naživo.

 

Prodejní výstava

 

Součástí Dne zdraví je již tradičně prodejní výstava produktů vztahujících se ke zdravému životnímu stylu. Milovníci dobrého jídla zjistí, že existuje i dobré nutričně vyvážené jídlo (pro mlsaly naslano šmakoun - bílkovinný plátek, sušené maso, pro ty, co jsou nasladko - proteinové tyčinky, sušenky s vyšším obsahem vlákniny apod.). Naučíte se, jak poznat kvalitní rybu od nekvalitní s cílem zařadit do svého jídelníčku více ryby.

Budete si moci zakoupit materiály společnosti STOB, za velmi výhodnou cenu praktickou knihu Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí či motivační kalendář Kam kráčíš, sportovní oblečení i v nadměrných velikostech, krokoměry apod. Novinkou bude eVito, které sleduje  důležité zdravotní ukazatele za vás.

V neposlední řadě budete mít na Dnu zdraví poprvé možnost seznámit se s bohatou nabídkou redukčně kondičních pobytů na rok 2014. Získáte i informaci o všech nových kurzech a cvičeních od ledna 2014. Novinkou jsou kurzy odvykání kouření s cílem nepřibrat a již tradičně zahajují v lednu i specializované kurzy pro muže. Nabídka kurzů je na www.stob.cz. Již 31. října začíná kurz STOS- STOp Stárnutí, který vás přivede k tomu, abyste byli dlouho svěží a zdraví.

Co potřebujete s sebou?

Kromě dobré nálady sportovní oděv, pevnou obuv vhodnou do tělocvičny, cvičební podložku či větší ručník. Pitný režim zajištěn zdarma.

 A na závěr milé překvapení – celý den včetně služeb je zdarma, můžete přijít rovnou bez přihlášky.

Další informace o „Dni zdraví “ můžete získat na www.stob.cz, kde naleznete též podrobný program.

 

Přijďte a nebudete litovat.

Těší se na Vás celý team STOBu.

Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 10. 2013 22:17
Domnívám se, že šlo o moc hezkou akci. Bohužel Praha je dost z neruky. Neplánujete nějakou podobnou akci i mimo Prahu?
18. 10. 2013 08:08
Moc hezké, užijte si to i za mě :(
15. 10. 2013 14:57
Moc pěkně napsané :-) ,ráda bych šla ,ale je to v Praze a to je trochu daleko:-(
14. 10. 2013 16:37
A já bych tak ráda šla, ale makám a stejně je to zase jen v Praze :-(((
14. 10. 2013 13:45
Moc hezky napsané :-) Škoda, že nemůžu přijet, je to spousta lákadel ;-) Tak na vás budu aspoň myslet.
14. 10. 2013 11:36
Děkuji zejména za první odstavec tohoto článku. Přijdu.

Naši partneři