TOPlist


Časté dotazy

Když ukončím v Sebekoučinku cyklus, mohu se k němu ještě zpětně vracet?

Nový Sebekoučink

Pokud cyklus zrušíte pomocí tlačítka Zrušit cyklus nebo vám bude cyklus automaticky smazán, není možné se k němu vracet. Sebekoučink umožňuje po zaplacení uložení cyklu ve formátu pdf. Cyklus včetně jídelníčků si můžete ukládat kdykoli v průběhu cyklu pomocí tlačítka „Uložit cyklus do PDF“ v levé části pod kalendářem. Po skončení celého zaplaceného cyklu proběhne archivace, archiv minulých cyklů najdete v záložce Přehledy (v otevřeném cyklu Sebekoučinku) nebo přímo v záložce Sebekoučink, pokud nemáte otevřený žádný cyklus.


Původní Sebekoučink

Sebekoučink umožňuje uložení minulých cyklů ve formátu pdf. Cyklus si uložíte pomocí tlačítka „Uložit cyklus do PDF“ v levé části „pod kalendářem“. Archivace uloží trvale na vaší stránce týdenní přehledy a tabulku vážení -měření k nimž se můžete vracet v případě potřeby. Archiv cyklů pak nejdete pod záložkou „Přehled cyklů“.

Hodnocení (113 hlasů):

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma