TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 12. 10. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

Aranelka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 5901
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Aranelka

Fotogalerie: Vařím zdravě :o) Popis: Nedávno se mě manžel zeptal..."a dáváš někam na blog ty svoje recepty?"..."ne, říkám"..."tak to je škoda" pravil. A tak jsem si řekla, že má asi pravdu, ne že bych si připadala bůhvíjak vynikající kuchařka ale kolikrát člověk potřebuje inspiraci ..a takový človíček třeba nakoukne ....a pustí se do práce :o) Pastýřský koláč...recept se nevešel do komentu k fotce, tak ho vkládám sem ....4 porce: 55g másla 1 velká cibule jemně nasekaná 1 celerový stonek, nakrájený na malé kostičky 1 velká mrkev, nakrájená na malé kostičky 450g mletého hovězího-libového 1lžíce hladké mouky 2 lžíce nasekané čerstvé petrželky 240ml horkého hovězího vývaru 2 lžíce rajčatového protlaku 2 lžičky pikantní hořčice bramborová kaše z 900g brambor Na středním plameni rozpustíme 15g másla, přidejte cibuli, celer a mrkev....vaříme dokud cibule nezměkne. Přidejte hovězí a za stálého míchání smažte, až bude maso hnědé a drolivé. Směs posypte rovnoměrně moukou a dobře ji vmíchejte. Postupně přilévejte vývar, dobře míchejte. Přimíchejte petrželku a rajčatový protlak. Osolte a opepřete. Duste pod pokličkou asi 45min. Občas promíchejte. Do vychladlé směsi vmíchejte hořčici a přendejte směs do zapékací mísy. Přikryjte ji bramborovou kaší...nahrňte ji dobře do stran aby maso dobře překryla a povrch kaše můžete vidličkou ozdobit. Pečte 20-25min. Podávejte horké.

  • Poslední úprava: 25. 11. 2011
  • Poslední komentář: 22. 03. 2013
Nahrávání..
Ve velkém hrnci nechme zesklovatět velkou cibuli, přidáme na proužky nakrájený hláv.salát a a půl pytlíku mraž. hrášku - společně orestujeme a vaříme s přidaným vývarem doměkka. rozmixujeme a dáme opět na plotnu, přidáme zbyt.hršku a maličko smetany
Hlívu nakrájet a s cibulkou orestovat na trošce oliv. oleje, přidáme kolečka pórku, ochutíme solí a drceným kmínem, hotové posypat čerstvými bylinkami
do 1/5kg mletého hovězího masa přidám vajíčko, provensálské koření, sůl a hrst syrové rýže. Napěchuju vyčištěné papriky a dám do zapékácí mísy, přidám nakrájenou cibuli, zbylé papriky a olouo, rajčata. a vývar,(směs do půli paprik) péct přikryté 1a půl ho
4 porce: 55g másla 1 velká cibule jemně nasekaná 1 celerový stonek, nakrájený na malé kostičky 1 velká mrkev, nakrájená na malé kostičky 450g mletého hovězího-libového 1lžíce hladké mouky 2 lžíce nasekané čerstvé petrželky 240ml horkého hovězí
Hodnocení (24 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 03. 2013 15:19
Jedlo vyzerá zaujímavo a určite je aj dobré. Pre lepšiu dostupnosť, by ho bolo dobré vložiť do databáze receptov členov STOB klubu. Tam bude vždy na prezretie, keď budeme hladať inšpiráciu na dobré a zaujímavé jedlo.
22. 03. 2013 07:24
Mňamka, taky to někdy vyzkouším
25. 11. 2011 21:05
Děkuji za inspiraci, určitě vyzkouším!
24. 11. 2011 21:59
Manžel ti dobře poradil. Vypadá to všechno úžasně, díky, určitě vyzkouším!
24. 11. 2011 21:45
Krásná fotka...mohla by jsi ten recept prosím dopsat ještě do komentáře, nevešel se tam celý. Já mám doma mleté kuřecí maso, láká mě to vyzkoušet.
09. 08. 2011 13:36
Díky za tip-vyzkouším! :-)))
05. 08. 2011 13:58
Pěkné fotky a na nich lákavé dobroty! Díky, nových receptů není nikdy dost!
05. 08. 2011 13:34
Děkuji...manželovi vyřídím :o)
02. 08. 2011 13:59
že děkujem manželovi:-)))určitě je to fajn se takhle inspirovat,navíc tvá skromnost ohledně vaření evidentně není na místě,vypadá to lákavě:-))díky
02. 08. 2011 13:54
Skvělá inspirace! Určitě to vyzkouším!!
02. 08. 2011 13:52
Jsem ráda, že se vám receptíky líbí....jsou určené pro ty, kdo stejně jako já třeba pracují ve dvanáctihodinových směnách a chtějí jíst čerstvá lehká jídla....a nechtějí v kuchyni trávit dlohý čas...vždyť je léto :o)
02. 08. 2011 08:35
To vypadá všechno moc dobře. Obzvláště ta polévka se mi líbí, tu vyzkouším teď o víkendu.
02. 08. 2011 07:39
Fotky jsou jako z časopisu, krása !!!
08. 07. 2011 14:04
Ano, je to celé moja výroba včetne fotky :o)
07. 07. 2011 13:58
určitě vyzkouším...
07. 07. 2011 13:52
Vyzerá to skvelo, určite vyskúšam. S hlávkovým šalátom je to zaujímavý nápad. A tro je tovja fotka? Vyzerá to profesionálne, s tým smajlíkom ;-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři