Datum registrace: 01. 04. 2011
NONNO
Počítadlo pohybu
| Můj pohyb | |
|---|---|
| Chůze: | 0 km | 
| Kolo: | 0 km | 
| Cvičení: | 0 h 0 min | 
| Všichni uživatelé | |
| Chůze: | 143734.97 km | 
| Kolo: | 67291.75 km | 
| Cvičení: | 5972 h 31 min | 
Získané body
NONNO
Fotogalerie: DOMÁCÍ ŠUNKA
							Hodnocení (9 hlasů):
						
									
					Komentáře je možné psát až po přihlášení.
09. 01. 2012  10:44
				           Zvladnuto
				           Tééda vypadá báječně!! :-)
				         08. 01. 2012  21:45
				           
				           Taky jsem to viděla v "Jste to co jíte", ale zatím jsem to nevyzkoušela, ale chystám se :-)
				         08. 01. 2012  20:40
				           
				           Peťo, to vychytáš. Já jí dělala potřetí a ty dvě také nebyly takové. Musí se to hlavně hodně napěchovat, nesmí se přesáhnout teplota, protože pak je z toho vařené maso. A já jsem dělala špatně, že jsem dávala šunkovar do studené vody. Musí se dát do vody 75-80°C. Koukala jsem znova na pořad Jste to co jíte, kde jí vařil p. Havlíček.
08. 01. 2012  19:56
				           
				           Je to úžasná mňamka, a když nemáte šunkovar, stačí vám pytlík na tlačenku, ze kterého po naplnění vytlačíte vzduch a hodně pevně zavážete provázkem :-))
				         08. 01. 2012  18:54
				           
				           A je to 100% libového masa a ne bůhví co z řeznictví. To voní i přes monitor.
				         08. 01. 2012  18:42
				           
				           Mňam, tak na tohle mám chuť přímo obří, to i můžu - ten nahoře odpustí, ortodoxní nejsem;-)
				         NONNO
Aktuality
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

 
				                    







