TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 06. 01. 2017

Jak si nahrát profilovou fotku?

Yogii

Získané body

Tento měsíc: 480
Celkem: 11870
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 123174.12 km
Kolo: 64889.36 km
Cvičení: 5140 h 19 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Yogii

Fotogalerie: Má dnešní večeře

  • Poslední úprava: 07. 07. 2017
  • Poslední komentář: 10. 07. 2017
Nahrávání..
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 07. 2017 11:15
Chut grilovane zeleniny, včetně lilku, jsem objevila v Chorvatsku. Od té doby dělám pravidelně. Oni ji koření česnekem a provensálským kořením, zakapnou olivovým olejem. A dá se jíst i vychladlé jako příloha.
10. 07. 2017 08:57
Tak se zadařilo vložit fotku, příště musím ještě vylepšit aranžmá. Každopádně grilovaný pstruh je klasika a grilovaný lilek mohu všem, kdo ho neznají, vřele doporučit.
08. 07. 2017 12:04
Pstruh a grilovaný lilek , paráda, taky tohle mám moc ráda :-), určitě sis pochutnával.....
Taky mě občas štve, že nejdou dávat fotky z mobilu.... Většinou se mi velký počítač nechce zapínat....:-(
08. 07. 2017 09:42
Pstruh na grilu.....mňam
08. 07. 2017 09:11
To bude výborná večeře ! Já mám taky mnoho fotek v tabletu, škoda, že sem nejdou dát. K počítači se dostanu jen někdy.
08. 07. 2017 08:18
Mne chutná lilek obalovaný jako řízek. CHuť je někde mezi květákem a houbou. no a grilovaný musí být taky skvělý...
08. 07. 2017 08:13
Tak to bych si také dala :-))) Lilek také děláme a je moc dobrý.
08. 07. 2017 05:44
Takovou večeři bych si taky dala, grilovaný lilek jsem nejedla, ale v létě často grilujeme, tak určitě vyzkoušíme.
07. 07. 2017 22:21
Na fotku (až bude) se snad raději ani dívat nebudu, už takhle mi děláte chutě :)
07. 07. 2017 22:00
Chtěla jsem se podělit o fotku z dnešní večeře, ale bez počítače jen na mobilu to asi nepůjde vložit. Tak až se v neděli večer nebo v pondělí dostanu k počítači, zkusím to zas. Zatím jen ústně - pstruh na grilu s plátky grilovaného lilku a sklenkou suchého bílého vína. Ten lilek je úžasný, rychlý a jednoduchý. Jen sůl, pepř a olivový olej. A plátky na gril.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 23.10.2021 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři