TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 17. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

jilkajda

Původní Sebekoučink

15 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 1.2 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 20271
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 117675.93 km
Kolo: 62146.74 km
Cvičení: 4939 h 55 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

jilkajda

Fotogalerie: Druhy hub pro Boruvku :-))))) Popis: Tak Boruvko, klouzky, co jsi dostala od sousedky , jsem dnes nesbírala, ale rozšířím tě obzory

  • Poslední úprava: 14. 09. 2013
  • Poslední komentář: 30. 11. 2013
Nahrávání..
Směska
Bedly,výborné na řízky
Kozáci a špičníci, skoro vůbec nečerviví
Máselníci alias Strakoše, voní nejvíc ze všech hub
Lišky v bramboračce nesmí chybět
Hříbky, nejlepší houba na omáčku
Poddubácí na guláš, smaženici, pod maso...
Třídila jsem to kvůli tobě, tak si toho važ :-))
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 11. 2013 20:38
Úžasné :-)
13. 10. 2013 19:22
Teda, to je super atlas :) a hlavně parádní sbírka :)
13. 10. 2013 11:42
To nechápu, my byli na houbách minulý víkend a našli jsme jeden malinkatý košíček ve 4 lidech asi za 2 hodiny... Už je na ně zima. Ještě, že máme zásoby i z loňska.
15. 09. 2013 09:33
Včera jsem původně chtěla na houby, ale nakonec jsme s Míšou zase šily, protože všechno oblečení na mně už viselo. Takže jsem bez hub :-((( Snad až se dostanu do lesa, ještě porostou ! To je tak za 2 týdny nejdříve
14. 09. 2013 22:24
Krásné houby a houbičky... :-)
14. 09. 2013 21:52
Paráda :-)) Opravdu názorná ukázka houbařského umění :-))
14. 09. 2013 20:58
Hmmm mňam ryzce na kamnech je moje dětství, děda i táta věděli kam na ně, já mám akorát ta kamna, ale ryczce jsem už několik let neviděla. Neobalené bedly jsou dobrota, ještě je z nich dobrá "držťkovka". To dělení mi připomnělo nedávnou návštěvu jednoho známého z ciziny, kterému jsem předložila srnčí se sušenými hříbky a sušenými rajčaty a furt jsme mu vysvětlovali, že jako je to pravý hřib a jak tomu říkají u ních a on pořád houba prostě houba, že to nerozlišují a jako že pro to chodíme do lesa, no to už mu přišlo úplně neuvěřitelné :-))) a já byla tak pyšná, že se cpe vlastnoručně nasbíranými hřiby ... Holt to houbaření je český národní sport .-)
14. 09. 2013 20:35
No je to nádhera!!! U nás toho asi tolik neroste,ale úlovek byl taky pěkný a neodradil mě ani ten zahradnický lijavec. Jen některým se u nás říká jinak..npř poddubák je u nás suchohřib, ale věřím , že chutnají stejně :-)))
14. 09. 2013 20:13
Jo jo, neobalené bedly jsou také dobrota, chutnají jako maso
14. 09. 2013 20:10
Nádhera :-)))
Taky děláme řízky z masáků. Bedly neobalujeme a hodíme jen na rychlo na pánvičku se solí a kmínem.
14. 09. 2013 20:10
Tedy Evi, těch hub je skoro tolik jako kroků co jsi při jejich sbírání nachodila!
14. 09. 2013 20:02
Z masáků mám ráda gulášek a ještě ryzce, jen tak pečené na kamnech, ale ty jsem letos neviděla
14. 09. 2013 19:59
Jestli můžu, tak k tomu určení co na co, se kterým naprosto souhlasím :-) přidám, že bedly jsou skvělé na houbové koření, usušit a rozmixovat s trochou soli, lišky na ragú ze zvěřinky. My teda ještě sbíráme masáky, které mi na řízky příjdou lepší než bedly, proto je melu do toho koření.
14. 09. 2013 19:17
Miluji píchavky, jsou obrovské jak hlava a obalované chutnají jako smažený sýr !!
14. 09. 2013 19:16
Ahojky Evi ! Moc děkuji za názornou ukázku !!! Toho si skutečně velmi, velmi vážím :-))) Ty máselníky vůbec neznám.
14. 09. 2013 18:49
Ahoj Evičko, houbičky jsou pro Boruvku, ale dovolila jsem se podívat, je to paráda. Jsi šikula :-)))
14. 09. 2013 18:49
Takové nádherné hříbečky nám v Praze nerostou ;-) tady v okolí tak maximálně babky :-/
14. 09. 2013 18:49
Wooow!!!!!!!! Chci takyyyyyyyyyyy!!!!!! :-))

Kvíz o ceny

Soutěž o 5 poukazů na eshop REJFOOD v hodnotě 400 Kč
Soutěž byla ukončena. Gratulujeme vítězům:
LadyPaula
Simmonska
Libara
Capart
Ilona92

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři