TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 05. 2015

Jak si nahrát profilovou fotku?

sifaka

Získané body

Tento měsíc: 437
Celkem: 22781
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133135.30 km
Kolo: 66071.10 km
Cvičení: 5524 h 20 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

sifaka

Fotogalerie: Cestovatelská hádanka pro začátečníky i pokročilé VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ Popis: Milí přátelé, slíbila jsem vám pro rozptýlení moje i vaše :-), hádanku z mojí poslední poznávací cesty.Pro mně za hranice všedních dnů.Nebudu tajit a všichni už to víte, že doprava byla opět lodí. A teď úkoly:moje noha spočinula v 7 destinacích.A kdo z vás bude chtít, může se zúčastnit o výhru v hádance.Je třeba uhodnout všechny destinace a taktiku nechám na vás.Pokud některý svůj tip zveřejníte v komentáři a někdo další vás doplní-je ve výhodě.Jasně pokud budete hrát z recese i tak se dá:-) Každá destinace má pro sebe 2-3 fotky a na každé jsem se snažila najít něco co by vám mohlo napovědět, nebo něco charakteristického.Někdy s použitím lupy nebo Wikipedie. Destinace č.6 a č.7 jsou součástí jednoho státu a uhodnout to bude snadné,raději bych kdybyste uhodli každou zvlášť.Tak uvidíme, jak se situace s tipy bude vyvíjet. Přeji zábavné hádání:-) Vaše Sifaka.

  • Poslední úprava: 28. 02. 2018
  • Poslední komentář: 01. 03. 2018
Nahrávání..
Můj 8.let v životě.Nic moc, ale bez toho by to nešlo.Takže obr A380 mně vzal pod svá obrovitá křídla.
Tentokrát jsem se rozhodla pro zbrusu novou loď flotily MSC-Seaside
Č 1. PRVNÍ ŘÁDEK NA SPZ
Č.1. SYMBOL EXOTIKY A LENOŠENÍ
Č1.na některých obrázcích nejsou indicie.
Č 2.jsou tu jen k přiblížení atmosféry
Č 2.SVOBODNÁ DÍVKA A JEJÍ DOMOV
Č 2.NÁPIS NA BÍLÉ CEDULI
Č 3.KOPIE SLAVNÉHO HOTELU Z JINÉ ČÁSTI SVĚTA
Č 3.STÁTNÍ VLAJKY
Č 3.NÁPIS NA CEDULI STANOVIŠTĚ ČLUNŮ
Č 4.NÁZVY MÍSTNÍCH ČTVRTÍ NA DOPRAVNÍCH UKAZATELÍCH
Č 4. VYTOUŽENÉ BYDLENÍ PRO SENIORY ZA VODOU
Č 4. V BYDLIŠTI JEŠTĚRŮ
Č 5. BÍLÝ NÁPIS V ČERVENÉM PRUHU
Č 5. USAIN BOLT
Č.5.BOB MARLEY & Sifaka
Č 6.VELKÝ OSTROV, RÁJ POTÁPĚČŮ A ŠNORCHLAŘŮ
Č 6.BUJNĚ SLAVENÝ SVÁTEK DÍA DE MUERTOS 1.-2.LISTOPADU
Č 7.ODĚVNÍ DOPLNĚK I PRO MICHALA TUČNÉHO
Č 7.ZNÁMÉ STAVBY A PRASTARÝ KALENDÁŘ
Č 7.ZEM KAKTUSŮ PRO VÝROBU ROZVESELOVACÍHO PROSTŘEDKU
Pro veselé povahy, a ostatní fanynky-takto vypadala Pamela po 30 letech a 30 kilech navíc na Miami Beach :-))
Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 03. 2018 16:41
nevzdávatse, Masa55...holky a myslíte že já to mám jinak? :-))Taťka mi říkával:"ty jsi v zeměpise na základce chyběla, že?A v dějepise a matematice taky!" :-))
No vidíte a rok se s rokem sešel a na stará kolena mě zeměpis začal zajímat.To co udělaly šikovné lidské ruce, co přetrvalo věky i kde běhají živí tvorové.
Jasně, každý člověk má svoje priority.Ráda si přečtu jak tu kdo píše, kde byl, co podniknul, někdo má jako prioritu svoji rodinu, zahrádku, hasičata, kuželky, někdo rád vaří,:-))...prostě je tu fajn parta a dá se tu najít spřízněná duše na"to svoje".
Já se ke svému prvnímu moři dostala v pětadvaceti letech a do prvního letadla v pětačtyřiceti. :-))
Byli jsme chudá rodina a chudoba prý cti netratí :-) a celé mládí jsme vymetali Beskydy, Jeseníky a slovenské hory.Takže jsem jen chtěla přispět k tomu, že když se tu právě někomu nedaří, že může mít svůj sen a na ten si i počkat.Každý si zaslouží kousek svého štěstí, jen každý si to svoje představuje jinak.
A to, že když má někdo o kilečko víc neznamená, že má o kolečko míň.Hlavně aby byl sám se sebou spokojen a byl dobrým člověkem.
No a při sestavování hádanky pro vás.....co jsem se dověděla na Wikipedii, o Panenských ostrovech-jak to s nimi vlastně bylo, a že v Mexiku se Dušičky slaví vesele a hlučně, k tomu se prodává arzenál nejrůznějších veselých propriet.Prostě oni na své zemřelé vzpomínají radostně.....možná je to i tím sluncem v karibské oblasti...a taky že Bahamy jsou součástí obávaného bermudského trojúhelníku kde se dovede ztratit víc než jedna poloopice :-))...a taky že Skladatel hudby ke slavné krimi Miami Vice, je českých rodičů a složil hudbu k Šíleně smutné princezně.....No prostě díky tomu, že jsem chtěla udělat něco pro vás, udělala jsem i něco pro sebe.
Vím že toto nejsou cestovatelské stránky, proto mě těší, pokud tu bude někdo, koho hádanka zaujala a díky tomu se třeba něco nového dověděl.
01. 03. 2018 01:30
Kdo chcete vědět, jak jsem já odkryla trasu putování našeho lemura Sifaky, tak hurá na můj blog. A dala jsem tam i slíbený nový text písmičky Michala Tučného.
28. 02. 2018 22:06
Nevzdávat se : jsem na tom stejně , neznám nic, jezdili jsme 16 let jen do Chorvatska......a naši republiku poznávám díky každoročnímu výjezdnímu zasedání s kuželkama. Letos to budou Kraslice a okolí.
28. 02. 2018 20:29
Pozor hlášení!...........Po lítém boji a strhujícím finiši vítězí Muriela!Hip, hip hurá!!
Sláva vítězům a čest poraženým :-))
Pro upřesnění Americké panenské ostrovy=USVI-ostrov Svatý Tomáš a Mexik-Costa Maya-uznávám, že památky mohly trošku svádět na Yucatán.
Gratulace.Další info v Osvěžovně :-)
Konec hlášení!
27. 02. 2018 21:10
sifaka: Skvěle!
Už jdu připravovat elaborát o své plavbě po Googlu. :-)
27. 02. 2018 20:14
Holky dík za komenty. Zítra bude vyhlášení vítězů.Vcil valim na sichtu.
Ještě ze nepřišla Ester :-)))
27. 02. 2018 20:03
Děvčata, můj obdiv. Nad Vašimi znalostmi jsem v hlubokém předklonu. Mně napovídat, to je jako házet hrách na zeď. No, "vem chlup na dlani". Zeměpis bych si opravdu potřebovala zopáknout - tedy spíš zgruntu nastudovat znovu :-).
27. 02. 2018 19:00
muriela: Wow! Jednou mi Sifaka na nějaké moje hádání hovorila čosi o tom, ako sa lopta trela o bránu.
Tak tonechám na ní, jestli to uzná.
A kdyby ne, tak můj poslední dovětek "a pak vzhúru a do oblak!" znamená "a pak už návrat jen zpátky na sever a letadlem domů.

Sifaka: Mexický song mám už připravený, stačí říct, a zveřejním ho na svém blogu - to abych měla všechny své textíky na jednom místě, až budu třeba někdy pro Mášu z nich dělat sborníček.
27. 02. 2018 13:04
Tak s pomocí nápovědy si myslím, že je to takto: 1. Antigua a Barbuda, 2. Americké panenské ostrovy, 3. Bahamy, 4. USA - Miami, 5. - Jamaica, 6. . - Cozumel, 7. Mexico - Yucatán
26. 02. 2018 16:08
Ale finální rozluštění nechám na tobě
26. 02. 2018 16:06
Macatice: díky za snahu napovědět
26. 02. 2018 13:43
A pospěšte si s tím řešením, jinak nám poloopice praskne samou zvědavostí, jak jsmn vypátrala její trasu, i když jsem jí na lodi nešlapala na ocas.
Sice mi do mexického songu chyběj jště dvě sloky, ale to snad dám dneska v noci ve vaně nebo v posteli.
26. 02. 2018 13:37
Snad mě Sifaka nepřtrhne, že napovídám moc.
IrenaM: první okruh je ten správný, ale myslám, že bys měla jednotlivé destinace přiřadit i k číslům, rozhodně to nepíšeš ve správném pořadí (však já moc dobře vím proč) - vezmi na pomoc moji nápovědu z 23. 2. Tam je to pořadí, jak se patří.
Ten tvůj zbytek je jinde. Hledej, Šmudlo, vem si taxíka jako já, bude to rychlejší :-)
26. 02. 2018 10:57
Hanakomo....nemusíš nic.Ucast v hádaní není povinna:-),je pro srandisty a hloubave hlavičky.
26. 02. 2018 09:39
Hele sifaka.....,vem mě sebou a nemusím nic hádat. Hahahaha
26. 02. 2018 07:27
mě večer nějak blbnul telefon a nešla mi uložit odpověď, zkoušela jsem to ještě jednou dohledat podle nápověd a myslím, že vím tři zastávky :
začátek Florida - Miami, Jamaica - Ocho Rios, a konec Mexiko - Costa Maya a Cozumel, zbytek jen typuji dle cestovních kanceláří a jejich nabídek Colombia, Panama, Costa Rica ???
25. 02. 2018 22:53
Macatice....a víš co je švanda?Že jsem machrovala, že dám po návratu hádanku a pak při úpravě-nekecám 1300 fotek jsem hledala jak dostát svému slibu.Vůbec jsem nemohla vybrat ty nejšťavnatější záběry ale jen ty, kde se dá něco dohledat:-o
A dnes jsem se třeba na stará kolena dozvěděla, že slavný rodák jedné destinace zemřel velmi mladý na nečekanou nemoc v destinaci, kterou jsem navštívila též....prostě z recese jsem sice, ano, strávila nějaký čas přípravou zábavy pro jiné a přitom jsem se nečekaně dověděla i něco zajímavého.
Takže to mám podobně jako ty-jsem tu- na Stobu -ráda i pro lidi, kteří jsem nevěděla, že existují :-))
25. 02. 2018 22:32
Tak jsem koukala na novou nápovědu - ono je tam těch nápisů víc! Tak se přiznám, že s výjimkou těch dvou, o nchž jsem se mínila, jsem o těch ostatních ani netušila, že vůbec existují!
25. 02. 2018 22:01
Můj tip
25. 02. 2018 21:31
sifaka: Nevím, jestli se mi podaří dopátrat se toho prvopočátku na Googlu, ale mám ty dva koncové linky (pořád oevřené a pro jistotu zkopírovanou a uloženou adresu, kdyby nastal nějký výpadek a zbuchnul mi počítač.
A samozřejmě si pamatuju svoje myšlenkové pochody, takže po uzavření výsledků zveřejním podrobnou reportáž ze svého "putování po nternetu". :-)
25. 02. 2018 20:51
Přátelé hadači a jejich pomocníci :-), zkoušela jsem nápovědy implantovat, neboli strčit :-))přímo do obrázků ale není to snadné a musela bych všechny obrázky znovu nahrát a bylo by to pro mně časově náročné.Takže jsem se rozhodla jen pro psanou pomůcku.
Jasně, dneska není valně času na řešení ptákovin a každý není v encyklopediích jako doma.Ovšem na druhou stranu se vám musím přiznat, že při tvorbě nápověd jsem se na Wikipedii dozvěděla zajímavých věcí, až jsem se vám úplně začetla.Nebojte se Wiki použít, sice je třeba ji brát s rezervou ale jak se říká, člověk se pořád něčemu učí.
Jak mě mrzí, že tu není Yogiš, těšila jsem se na její pátrání.Taky ráda cestuje.
Tak chutě do toho, ať je to hotovo!
Macatice, tebe si vezmu "na koberec" a kápneš božskou, jak to tak všecko víš, když prej jsi slepejš! :-O a taky bych ráda link na tvůj zdroj informací.Ne, že by to bylo trestné, tu je vše povoleno ale zvědavá jsem ne jak poloopice ale jak úplně celáááá :-)
25. 02. 2018 20:32
IrenaM: První bod!
25. 02. 2018 18:46
podle jedné z nápověd typuji, že jsi byla na Jamaice a okolních ostrovech je jich tam přehršle :-)
25. 02. 2018 18:19
Vzdávám to nevím, google nepoužívám .
25. 02. 2018 14:06
Teda Macatice, hustá úvaha. Vyřiď pozdravy manželovi :-))...jinak je škoda, že se hádání neúčastní nějací místní boys :-)))....Mozna nechtějí děvčatům sebrat výhru :-0
25. 02. 2018 12:46
Masa55: Tfuj, ty mě nutíš k tomu neoblíbenému zeměpisu. Karibik s piráty ještě tuším, kde je (i když film jsem neviděla žádný), ale o Antilách jen vím, že to není sprosté slovo a že existují. Takže vševěd Google a Wiki.
Jo, nějaký Karibik a nějaké Antily ano, ale s Fidelem Sifaka rozhodně nechlastala - však já píšu, s kým šla na panáka, a Sifaka na jedné fotce dokonce má, na jakém místním drinku že to byli. A navíc - neznám žádnou písničku Michala Tučného o Kubě.

Já už jsem tu trochu poradila, že je třeba se zamyslet i nad tím, kdy tam Sifaka byla a zahrnout to do googlení.
Nicméně, i pokud nenajdeš historii, dá se to určit. Myslím, že v březnu by si Sifaka mohla svou plavbu zopakovat, akorát v trochu jiném pořadí, loď to tam zřejmě štrikuje různými směry. A bacha, už jsem psala, že Siface nestačil jeden okruh. Pak musíš jít podle mé nápovědy - skoro každé slovo (vynech ty mé žvásty o jídle, dlabanec samozřejmě já musím cpát všude) je nějakou nápovědou, ať už přesmyškou, souzvučkou s hodně společnými písmenky, překladem z originálního jazyka nebo nějkým opisem vlastního jména. A hlavně - máš tam to správné pořadí.

A ještě dlužím poděkování svému manželovi - on mě postavil na začátek a nakpnul tím správným směrem.
"Prosím tě, tady na té fotce je něco napsané, pojď mi to přečíst."
"Proboha, co to je? Zvětši to!"
"Mohlo by to být něco jako Florida?"
"Spíš A-A...," vykoktal nějaký nesmysl.
"A nemohlo by to být A-B?" řekla jsem předpokládaný název jedné z destinací, aniž bych si přitom zlomila jazyk.
"Jo, to bude ono. Tobě to dává nějakej smysl???"
"Dává - a náramnej."

Dlužno podotkout, že pět minut předtím, než mi to Google vyplivl jako jeden z pravděpodobných Sifačiných cílů, jsem ani netušila, že něco takového vůbec ezistuje.

A co se poezije týče, tak už mám přetextovanou půlku toho Tučného songu - no, Sifako, uznej, že to prostě nešlo ho nezneužít. :-)

25. 02. 2018 10:02
Tak po dalším zkoumání mám otázku: měli jste českého delegáta ?????
Ten obrázek hlavy mi připomíná mladého Fidela......
Karibic, Antily, Kuba - toto je má odpověď......
25. 02. 2018 04:32
Tedy Macatice, sama jsem zvědavá na ty tvoje stránky.:-))Ať vím, kudy tudy kráčí tvoje pátrání
25. 02. 2018 01:00
Co se zeměpisu a historie týče, tak já jsem v těhle oborech úplný ignorant. Takže tyhle znalosti mi rozhodně při řešení nepomohly.
Já jsem využila svoje mocné google-fu, Díky svým minikvízkům a zjišťování podkladů pro své otázky užjsem v něm dosáhla určitě na 5. dan. :-)

Mášo, vždyť ty jsi přeci tak blízko!

Jestli to nikdo neuhdne, tak mě pak zabijete, až vám ukážu, jaké dvě stránky mi stačilo na webu najít...

Sifaka: Já jsem svou poznámlou jen chtěla říct, že na webu jsem našla datum i trasu, ale užnikdo nesdělil, že trasa byla jiná. Tak jak jsem pak měla poznat, že ještěři se schovali před větrem? :-)

Pro hadače - mimochodem, i ti chybějící ještěři jsou nápověda - prostě je třeba tuhle destinaci z plánu vyjmout.
24. 02. 2018 22:52
Ještě na vysvětlenou k trase pro Macatici, cestovky nemají se změnami na lodi nic společného, nemohou nijak zasahovat ani kompenzovat změny.Na lodi je kapitán a přes něho nejde vlak.Případné změny trasy bez náhrady jsou zakotveny ve smlouvách, takže to nikdo ani zvlášť neřeší.Prostě jsou to profíci a pasažéři jim věří.Nejen počasí ale i politická situace či piráti mohou mít vliv na změny tras.Tím chci říct, že každý způsob trávení dovolené má svoje"špecifiká" a to že je destinace vzdálená, neznamená, že všechno je na 100% a o tom cestování je.Je mi jasné, že nás stobáků je tady hodně a třeba by to někdo chtěl zkusit ale neví jak na to.A proto jsou tu moje reportáže :-)
24. 02. 2018 22:44
nevzdavatse:.....se zeměpisem jsem na tom podobně jako ty asi proto doháním na stará kolena.
To že člověk nebyl všude, není žádná hanba.I já se ráda podívám na pěkné fotky z přírody či neznámých měst.Nemusí to být ty klasické kalendářové a katalogové "deluxe"...ale obyčejné lidské.A nemyslete-dnes jsem pracovala na nápovědách a taky jsem "tetičku Wiki"využila, abych vás nasměrovala trošku rafinovaně(co taky čekat od staré rafiky :-)) ale aby vás to i trochu bavilo a dokonce jsem se dověděla i něco nového.
Též i trochu poetickou formou, díky naší básnířce Macatici :-)
Zítra o tomto čase už by nápovědy mohly být zde.
24. 02. 2018 17:30
Fotky jsou nádherné, dovolená musela být skvělá, ale já se také nechytám :-). Asi jsem při zeměpisu a dějepisu ve škole moc nedávala pozor a teď se mi to vymstilo :-). Ale pozdě brečet nad rozlitým mlékem :-).
24. 02. 2018 17:24
Nádhera,ale absolutně nemám ponětí,ani po nápovědě Macatice.
24. 02. 2018 15:33
sifaka: No, Viktor se tam sice zdekoval, ale měla jsem opravdu na mysli Viléma, na jehož počest bylo sídlo pojmenováno (aspoň tak mi to na popud strýčka Googla řekla tetička Wiki), zatímco Viktorovi na jméno nemálo lidí přijít nemůže...

No, jak mám tušit, že došlo neplánovaně ke změně plavebního plánu? o tom cestovky nic nepíšou, to by jim dělalo špatnou reklamu. Tak lepší je oželet jednu destinaci - a vrátit se ve zdraví :-)
24. 02. 2018 00:07
Jo a Macku, neměl to být místo Viléma spíše Viktor??
24. 02. 2018 00:05
Hadači, o víkendu pracuju dlouho.Pokud nedojde k odhalení ani po Macaticiných výzivných napovedach. Přidám v pondělí par klíčů.Nevim, zda je možno zapisovat do fotek.Musim vyzkoušet.
pokud ne, připisu poznámky .Macatice odhalila opravdu vše dokonale.Az ji podezřívám, ze seděla za komínem.Ovsem Jirkovo město ji prozradilo, ze studovala trasy budoucí.Jinak by věděla, ze kapitano odmítnul zastavit v te destinaci a ohrozit nás na životech.Samo z důvodu nepříznivého počasí.
23. 02. 2018 20:44
paniLiba:....krimi je správná indicie:-)
.Macatice:prekvapila jsi
23. 02. 2018 15:03
sifaka: Ještě mě napadlo, že pokud by výhrou bylo nějaké ztvárnění sovy, tak tu bych si vzala do své sbírky :-)
23. 02. 2018 12:46
Na fotkách je spousta nápověd, asi bych si tipla, ty mrakodrapy se objevují na znělce jedné z kriminálek, že ?
23. 02. 2018 11:38
Ty jo Macatice, zrejme jsi morální vítězkou a je fajn že jsi napovedela a přesto nezkazila ostatním zábavu!:-)Ostatní hráči bojujte.Prvni a jediná cena není bůhví co ale třeba doma nic z takové dálky nemáte.A výhra za umění je víc než za štěstí. Macatice, dovču proberem později.Jsem v práci.
23. 02. 2018 11:26
sifaka: Na Peloponés bych se klidně vydala, pokud to bude i s nějakým poznáváním pláží, letos v září by se mi to i termínově hodilo. Manžel právě se mnou do teplých krajin už nechce, nesvědčí to tam ani jemu ani počítačům. Problém ale je se mnou, teda s mýma očima. V neznámém terénu potřebuju nějakého "vodiče", který by mi ukazoval cestu a hlídal mě jak malé dítě, abych se někde nezapomněla a neztratila se (normální člověk, když mu skupina poodejde dvacet metrů, se rozhlédne a doběhne ji, já to rozhlédnutí zvládnout nemusím). Tohle zvaž sama, jestli by sis něco takového chtěla uvázat na krk. Já se rozhodně zlobit nebudu, když odmítneš nebo dáš přednost někomu jinému, když se přihlásí. Dovolenou ti rozhodně kazit nechci.
23. 02. 2018 11:24
Hezké fotky :-) ... nejsem cestovatel, nebyla jsem tam ... 4. a 5. asi vím ... když vyjde čas, zkusím zapátrat po ostatních :-) Díky za zajímavou hádanku :-)
23. 02. 2018 10:30
I propánajána, Sifako, takže k jídlu to není, já přece nemám antigen proti Barbuchovi! Cherchez la femme! No, nekoukej na mě jak nevěřící Tomáš, přece za tím stojí ty dvě panenky, ta britská princeznička a naše večerníčková víla, ne? Od nich zdrhal habán Vilém tak překotně, až si kdesi na severu ukopl půlku svého příjmení.
No, je čas v domovském přístavu doplnit zásoby a palivo, protože k osmi řekám na drink s kapitánem Morganem je to trochu daleko. Jenže tobě asi ten chlast nesedl, nebo sis zrovna pouštěla song Michala Tučného, takže ještěry a město brášky té výše zmíněné princezničky jsi ve své fotoreportáži zcela pominula. Tak nemel kozu, ještě trochu dolů na indiánké pobřeží a pak vzhúru a do oblak!

Mášo, jen tak dál! Sifaka je nenasytná, jeden okruh jí nestačil - uvědom si, kdy odjela a za jak dlouho se vrátila.
23. 02. 2018 09:48
Teda Mášo, jdeš na to fikane, dát si do vyhledávače trasu.Chvalim, dobrá cesta :-))
23. 02. 2018 08:51
Děvče zlaté, obrázky jsou nádherné a ty jsi pěkná kočka, ale kde jsi bylo to nevím. I jsem si dala do prohlížeče tvoji loď, ale tam se ukázalo tolik cest, že mi to nepomohlo, nic z toho neznám.....tiše závidím....ale přeju...
23. 02. 2018 08:30
Moje znalosti zeměpisu silně pokulhávají, jsem vedle, jak ta jedle. Něco mě sice napadá, ale asi to nebude ono. Nechám se překvapit.
22. 02. 2018 22:54
Macku, nemlž, a naval tipy! Jsem zvědav!:-))
Ještěry mám, předvedu posléze, Jirkovo město neznám maximálně Jirkovo vidění....
Věcnou výhru je možné v případě nouze sníst na zubaře nepřispívám :-))
Pokud nechceš hrát, můžeš napovídat ostatním, toto je dovoleno.
Mimochodem jsem chtěla zde někde vyvěsit inzerát na letošní září.Poznávací zájezd Řecko na 12 dní oblast Peloponésu a to myslím zcela vážně, proto nedávám smajla.
Jadran na motorové plachetnici je super.Už jsi vyzkoušela?Letos už loď určitě ne.Nenašetřím na víc než jednu.
Možná příští rok, jestli dožijem....a manžela ti berem též?Ať nemusím spát namotaná někde na klimatizaci :-))
22. 02. 2018 22:39
sifaka:
Hele, ty poloopice jedna, kam jsi zasela ještěry? A Jirkovo město? Měli jste to po cestě, ne?

Někde jsi psala o nějaké věcné výhře. Dá se to sníst? V tom případě neváhám a jdu s kůží na trh. Jinak dám šanci ostatním.

Mimochodem, chystáš se někam v létě? Třeba lodí po Jadranu. To bych se připojila, kdybys hledala parťáka.
22. 02. 2018 19:41
Holky, děkuji všem, kdo mně tu znají a komu jsem udělala radost.A pro toho kdo se chce zlobit, přidám po vyluštění pár fotek, jak nás šeredně pozlobilo počasí.Třeba pak taky bude mít radost :-)Teď nemůžu, rozptylovalo by to vaši pozornost.Tzn.vše nebylo mega krásné ale to už tak na cestách bývá.
Protože jsem chtěla udělat radost vybrala jsem obrázky slunečné.
Vy mi uděláte radost, pokud někdo uhodne.Dala jsem si práci, abych dodržela slib.Jsem zvědavá na Mášu- světoběžníka.Snad povolá manžela do zbraně :-))..ten by mohl vědět :-)
22. 02. 2018 19:17
dovezla jsi nám trošku tepla alespoň na fotkách :-)
22. 02. 2018 18:02
Nádhera, určitě jsem tam nebyla, mám svůj typ, ale nechci ho zde ještě psát, ať si hlavu lámou i jiní :-). Určitě to stálo za to, vypadáš tam krásně spokojeně :-).
22. 02. 2018 17:33
To si nás chtěla pobavit nebo rozlobit----ha ha ha doufám že sis to užila na maximum
22. 02. 2018 17:14
Děvčata, to vůbec nevadí, já taky třeba neznám u nás každý hrad.Fotky sem dávám pro toho, koho to zajímá ale nemá příležitost se někam takto dostat.
Popravdě volím exotiku jednak proto, že jsem hodně teplomilný tvor a u nás mi teplo jaksi přestává stačit.Navíc moje baterie jsou solární:-)
Druhý důvod je ten, že jezdím single a na exotiku snáze seženete parťáka, než třeba do Krkonoš.
Takže kdo si troufá, hádejte, nebo zapojte i mládež co se ještě učí zeměpis.A pokud budete chtít, přidám k fotkám nápovědu, na co se soustředit.Počítala jsem s tím, že se tu najde i někdo zcestovalý, třeba kdo jezdí s partou Ivy Málkové.Tak ať jim dám taky šanci.Klidně necháme hádat do konce příštího týdne a třeba přilákáme i Yogiše :-)
22. 02. 2018 17:02
Krásné fotky! Jsem na tom jako bessi, za hranice nejezdím, maximálně výlet na kole do Polska. S manželem cestujeme po té naší malé zemičce. U moře jsme byli jednou, bylo to krásné, ale doma je doma :-)
22. 02. 2018 16:44
Jelikož necestuji po světě, je tento kvíz mimo mě :-( Ale fotečky jsou krásné a musel to být super výlet
22. 02. 2018 16:15
Fotečky moc pěkné, pro mě jako nápověda dost složité, ale zkusím to, budu muset zapátrat.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři