- Autor: shipka45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé nesolené | 10 |
Voda | 1000 |
Celer bulva | 500 |
Dochucovadla:
soľ, mleté biele korenie a muškátový kvet
Energetická hodnota celkem: 960 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 320 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Zeler očistíme, pokrájame na kocky a dáme uvariť do posolenej vriacej vody, Varíme cca 15-20 minút do zrieknutia. Vývar zlejeme a zeler rozmixujeme, pridáme kúsok masla, prichutíme a vymiešame do hladká.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.