TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pyré zelerové

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Máslo čerstvé nesolené10
Voda1000
Celer bulva500

Dochucovadla:

soľ, mleté biele korenie a muškátový kvet

Energetická hodnota celkem: 960 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 320 kJ

Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Zeler očistíme, pokrájame na kocky a dáme uvariť do posolenej vriacej vody, Varíme cca 15-20 minút do zrieknutia. Vývar zlejeme a zeler rozmixujeme, pridáme kúsok masla, prichutíme a vymiešame do hladká.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři