- Autor: sarkarok
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 500 |
Rajčatové pyré | 500 |
Olej řepkový | 60 |
Cibule | 225 |
Celer řapíkatý | 160 |
Mrkev | 350 |
Vepřová plec (syrová) | 350 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 9213 kJ
Bílkoviny (g): 179,
Tuky (g): 123,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1152 kJ
Bílkoviny (g): 22.4, Tuky (g): 15.4, Sacharidy (g): 10.9, SAFA (g): 4, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.