- Autor: sarkarok
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 450 |
Vepřová plec (syrová) | 450 |
Mrkev | 1500 |
Cibule | 180 |
Olej řepkový | 30 |
Voda | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 9444 kJ
Bílkoviny (g): 193,
Tuky (g): 101,
Sacharidy (g): 134,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 82,
Vláknina (g): 47,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1181 kJ
Bílkoviny (g): 24.1, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 5.9, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.