- Autor: Jana Hemerlova
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec (syrová) | 1000 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Kapusta hlávková | 500 |
Cibule | 30 |
Rohlík tukový průměr | 120 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 10177 kJ
Bílkoviny (g): 231,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 848 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 9.9, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.