- Autor: hansrene
 - Doba přípravy (min.): 15
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Jahody | 403 | 
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 | 
| Cukr vanilinový | 20 | 
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 21 | 
Dochucovadla:
Máta
Energetická hodnota celkem: 1762 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 36, 
                                                        Tuky (g): 2, 
                                                        Sacharidy (g): 66,
                                                        SAFA (g): 1,
                                                        Cukry (g): 50,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 441 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






