TOPlist
Sledujte nás:

Bratislavský krůtí guláš s rýží

Zpět
  • Autor: Lerry
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, koření divočina

Energetická hodnota celkem: 7858 kJ

Bílkoviny (g): 146, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 206, SAFA (g): 19, Cukry (g): 42, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1965 kJ

Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 51.5, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli a česnek, přidáme maso nakrájené na kostky, okořeníme a dusíme cca 15 minut, pak přidáme nastrouhanou zeleninu a znovu dusime cca 15 minut. Pak zahustíme moukou rozkvrdlanou ve vodě a ještě chvíli povaříme. Těsně před dokončením přidáme zakysanou smetanu. Podáváme s rýží nebo těstovinami

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři