- Autor: DanaDanca
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Česnek | 30 |
Vejce celá průměr | 100 |
Strouhanka | 200 |
Kapusta hlávková | 1000 |
Vepřové libové průměr | 500 |
Energetická hodnota celkem: 11774 kJ
Bílkoviny (g): 140,
Tuky (g): 152,
Sacharidy (g): 215,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1472 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 26.9, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvařené libové vepřové maso umeleme a smícháme s kapustou, kterou jsme krátce povařili nad parou a poté též umleli. Přidáme rozdcený česnek, polovinu strouhanky a vejce. Dobře promícháme, tvoříme malé karbanátky, které obalujeme jen ve strouhance a smažíme na oleji.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.