TOPlist
Sledujte nás:

Kapustové karbanátky

Zpět
  • Autor: DanaDanca
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 8.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 11774 kJ

Bílkoviny (g): 140, Tuky (g): 152, Sacharidy (g): 215, SAFA (g): 50, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1472 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 26.9, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Uvařené libové vepřové maso umeleme a smícháme s kapustou, kterou jsme krátce povařili nad parou a poté též umleli. Přidáme rozdcený česnek, polovinu strouhanky a vejce. Dobře promícháme, tvoříme malé karbanátky, které obalujeme jen ve strouhance a smažíme na oleji.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři