- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 10 |
Mouka pohanková | 4 |
Hrachová mouka | 4 |
Gran Moravia | 5 |
Cuketa | 400 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 855 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 428 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zuketu nakrájenou na silnější plátky obalíme v těstíčku z vejce, mouky a sýru. Upečeme buď na pánvi bez tuku nebo v sendvičovači do růžova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.