TOPlist


Batátové rozmarýnové chipsy

  • STOB recept
  • Autor: Hanka Malkova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový5
Batáty300

Energetická hodnota celkem: 996 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 1 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 249 kJ

Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 10.3 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 6.3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

rozmarýn

Postup přípravy

Batáty nakrájíme na co nejtenčí kolečka, posypeme rozmarýnem, přidáme lžičku oleje a promícháme. (Případně lze olej vynechat a péct nasucho). Dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 160 °C dozlatova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

25. 11. 2017 14:20

irrar

Batáty jsou super. Ty můžu na všechny způsoby.

15. 11. 2017 06:00

vachova

Ještě jsem Baláty nejedla.

14. 11. 2017 12:42

Hanuja

Batáty vyzkouším.

12. 09. 2017 05:50

babicka Eva

Batáty jsem ještě nejedla, musím to napravit.

11. 09. 2017 22:20

Yogii

Další využití batátů. Zatím jsem znala jen batátové pyré.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma