TOPlist


Kapusta růžičková zapečená se šunkou a sýrem

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapusta růžičková400
Šunka od kosti100
Gran Moravia20
Bluedino Gouda 45%30

Energetická hodnota celkem: 2143 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 27 SAFA (g): 13 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1072 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 13.5 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, medvědí česnek

Postup přípravy

Růžičkovou kapustu lehce povaříme, naskládáme do pečící formy vymazané a vysypané, dno pokryjeme nasekanou šunkou, na ni poskládáme na půlky nakrájené kapustičky a posypeme nastrouhaným sýrem .Dáme zapéct do trouby ,po deseti minutách polijeme smetanou, pečeme do růžova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

15. 07. 2017 14:12

Yogii

Prima, mám další recept na růžičkovou kapustu.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma