TOPlist
Sledujte nás:

Moravský vrabec

Zpět
  • Autor: hansrene
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda250
Cibule186
Vepřový bok bez kosti a kůže (syrový)750

Dochucovadla:

Sůl, kmín

Energetická hodnota celkem: 10441 kJ

Bílkoviny (g): 108, Tuky (g): 226, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 59, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1044 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 22.6, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 5.9, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři