- Autor: KruntoradovaL
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 350.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Reveň (rebarbora) | 250 |
| Jahody | 4 |
| Maliny | 5 |
| Hollandia Selský jogurt bílý | 2 |
| Relax sirup květ černého bezu a máta (koncentrát) | 1 |
Energetická hodnota celkem: 210 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Rozdrťte led. Rebarborový kompot dejte do mixéru. Omyjte jahody a třem z nich otrhejte stopky, tu poslední si nechte stranou na ozdobu. Opláchněte maliny a spolu s jahodami, jogurtem a bezovým sirupem je přidejte do mixéru. Vše rozmixujte na nejvyšší stupeň, až vznikne krém. Přidejte led a ještě jednou dobře promixujte. Nalijte do sklenice a ozdobte jahodou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






