- Autor: dankakostra
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
anglická slanina vocílka | 50 |
Paprika červená | 180 |
Víno červené | 50 |
Cukr průměr | 5 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Rajčata | 150 |
Cibule | 100 |
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Dochucovadla:
navíc chilli papričky -3 malé, sladká paprika, špetka skořice, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5907 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2954 kJ
Bílkoviny (g): 54.5, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 24.5, SAFA (g): 17.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
troubu předehřejeme na 150°C. Na pánvy osmahneme cibulku, přidáme slaninu, chili papričky a česnek - vše na drobno. Přidáme mletou papriku. Obsah přendáme do hrnce. Obalíme na kostky nakrájené maso v mouce. Postupně opékáme maso na pánvy a přendáváme do hrnce. Pak výpek slejeme do hrnce. Přidáme na drobno nakrájená rajčata, jejich šťávu, sůl, pepř, skořici a cukr a podlejeme vínem. V troubě dusíme asi 80 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.