TOPlist


Coleslaw salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zelí bílé hlávkové1000
Mrkev120
Křen80
Cukr bílý (řepný, třtinový)24
Majonéza Original (Hellmann´s)500

Energetická hodnota celkem: 16054 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 368, Sacharidy (g): 110 SAFA (g): 30 Cukry (g): 69 Vláknina (g): 35 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1338 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 30.7, Sacharidy (g): 9.2 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 5.8 Vláknina (g): 2.9 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

Sůl, ocet

Postup přípravy

Hlávku zelí očistíme a nakrájíme na nudličky. Očištěnou mrkev a křen nastrouháme. Nakrájené zelí ochutíme solí, cukrem a octem. Lehce promačkáme a přidáme křen a majonézu. Nakonec přidáme nastrouhanou mrkev a lehce promícháme. Necháme odležet.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

04. 09. 2017 13:45

Yogii

V receptu je použita nejtučnější varianta, tj. majonéza. Lze odlehčit light verzí, jogurtem atd., takže výsledná energetická hodnota může být už jen nižší.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma