TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí maso s cuketou

Zpět
  • Autor: aquila
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4886 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 20, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1222 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Osmažíme cibuli na oleji, na to přidáme osolené maso nakrájené na nudličky, posypané kořením dle chuti, zalijeme vodou a necháme dusit. Nastrouháme si cuketu, osolíme, přidáme kopr a dáme do kastrolu dusit do měkka, podlejeme trochou vody. Do podušené cukety přidáme mléko s moukou a zahustíme. Můžeme přidat ocet. Uvařené maso přidáme k cuketě i s trochou šťávy a vše promícháme. Podáváme s chlebem nebo bramborami.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři