TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dvoubarevná dýňová bábovka

Zpět
  • Autor: karoliner
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 14124 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 168, Sacharidy (g): 406, SAFA (g): 78, Cukry (g): 168, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 883 kJ

Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 25.4, SAFA (g): 4.9, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Dýni očistíme a na hrubém struhadle nastrouháme požadované množství. Celá vejce umícháme spolu s práškovým cukrem, vanilkou a rozpuštěným máslem (olejem). Přidáme na hrubém struhadle nastrouhanou dýni, mouku a prášek do pečiva. Umíchané těsto rozdělíme do dvou misek, do jedné přidáme kakao a střídavě vlijeme do bábovkové formy. Formu předtím vymažeme a vysypeme. Dýňovou bábovku vložíme do trouby a pečeme při 180 °C asi 45 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři