TOPlist


Ryba pečená s rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 200
Olej řepkový40
Filé z tresky (mražené)400

Energetická hodnota celkem: 2984 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 4 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1492 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 4 SAFA (g): 2 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sůl, citronová šťáva

Postup přípravy

Rybí filety (v podstatě jakékoli) osolíme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme olejem. Vložíme do pekáčku vymazaného olejem a zapečeme při vyšší teplotě, pak teplotu snížíme. Během pečení přidáme k rybě kolečka rajčat a asi 100 ml horké vody. Upečené filety vyndáme a zbytek na pekáči necháme vydusit na hustou šťávu. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma