TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečená kambala na bylinkovém másle

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, bylinky, citrónová šťáva

Energetická hodnota celkem: 4413 kJ

Bílkoviny (g): 153, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 23, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1103 kJ

Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Kambalu vykucháme, nařežeme kůži od páteře (viz foto), do kůže se vetře zespoda i svrchu a zejména do řezů máslo smíchané s bylinkami, solí, česnekem a citrónovou šťávou. Ryba se položí na plech na pečicí papír a peče se cca 30 minut. Podáváme se zapečenou zeleninou (např. mrkev, batáty, fazolky, cibule, cuketa, rajčata) pokapanou olivovým olejem, česnekem, se solí a pepřem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 10. 2017 23:30
Fotografie mi dnes vůbec nejdou vložit, vždycky to spadne. Zkusím je vložit později nebo zítra.
Hravě žij zdravě

Na provozu webového portálu STOBklub se podílí Hravě žij zdravě z. s. Projekt je spolufinancován z dotace HMP (DOT/81/01/002536/2025).

Naši partneři