TOPlist


Pečená kambala na bylinkovém másle

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ryba netučná průměr (syrová, nesolená)800
Máslo čerstvé nesolené50
Česnek10

Energetická hodnota celkem: 4413 kJ

Bílkoviny (g): 153, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 3 SAFA (g): 27 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1103 kJ

Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 0.8 SAFA (g): 6.8 Cukry (g): 0.3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sůl, bylinky, citrónová šťáva

Postup přípravy

Kambalu vykucháme, nařežeme kůži od páteře (viz foto), do kůže se vetře zespoda i svrchu a zejména do řezů máslo smíchané s bylinkami, solí, česnekem a citrónovou šťávou. Ryba se položí na plech na pečicí papír a peče se cca 30 minut. Podáváme se zapečenou zeleninou (např. mrkev, batáty, fazolky, cibule, cuketa, rajčata) pokapanou olivovým olejem, česnekem, se solí a pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

22. 10. 2017 23:30

Yogii

Fotografie mi dnes vůbec nejdou vložit, vždycky to spadne. Zkusím je vložit později nebo zítra.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma