TOPlist


Treska na másle s hráškem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska (syrová)400
Máslo čerstvé nesolené25
Hrášek mražený150
Hořčice dijonská30

Energetická hodnota celkem: 2807 kJ

Bílkoviny (g): 83, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 17 SAFA (g): 12 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1404 kJ

Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 8.5 SAFA (g): 6 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Kmín, sůl, pepř, tymián, citronová šťáva

Postup přípravy

Tresku omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou a ochutíme kořením. Na pánvi na másle tresku osmahneme, přidáme hrášek a zalijeme vodou. Necháme cca 10 minut dusit, pak přidáme hořčici a ještě pár minut necháme. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma