TOPlist


Bůček v jogurtu

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrajda
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 200

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřový bok bez kosti a kůže (syrový)1000
Hollandia Selský jogurt bílý 300
Křen100

Energetická hodnota celkem: 14657 kJ

Bílkoviny (g): 155, Tuky (g): 312, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 86 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1832 kJ

Bílkoviny (g): 19.4, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 3.5 SAFA (g): 10.8 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, strouhaný křen

Postup přípravy

Libový bůček nakrájíme na plátky. Jogurt osolíme a smícháme s nastrouhaným křenem, kterým jednotlivé plátky potřeme. Plátky stočíme do rolky a stavíme do pekáčku, zbylý jogurt dáme navrch masa a necháme do druhého dne pod alobalem odležet. Druhý den pomalu přikryté pečeme, po 2 hodinách sundáme alobal a necháme hotové maso zčervenat.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma