- Autor: zdenkakucerava
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 190 |
Máslo čerstvé nesolené | 40 |
Pórek | 280 |
Vepřová plec (syrová) | 295 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 220 |
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 150 |
bambusové výhonky-plátky | 80 |
Výhonky Mungo | 195 |
omáčka z hub | 90 |
Voda | 1500 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kari, vinný ocet
Energetická hodnota celkem: 6816 kJ
Bílkoviny (g): 128,
Tuky (g): 80,
Sacharidy (g): 100,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 852 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
na másle do zlatova osmahnout cibuli, přidat maso, podlít vodou a přidat zbylou zeleninu. Dochutit omáčkou z hub, solí, pepřem, balsamikovým octem a kari. Po uvaření lehce dohustit jíškou. Podává se s rýží.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.