TOPlist
Sledujte nás:

čína

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kari, vinný ocet

Energetická hodnota celkem: 6816 kJ

Bílkoviny (g): 128, Tuky (g): 80, Sacharidy (g): 100, SAFA (g): 40, Cukry (g): 51, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 852 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

na másle do zlatova osmahnout cibuli, přidat maso, podlít vodou a přidat zbylou zeleninu. Dochutit omáčkou z hub, solí, pepřem, balsamikovým octem a kari. Po uvaření lehce dohustit jíškou. Podává se s rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři