- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Králičí průměr | 300 | 
| Rohlík tukový průměr | 43 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Cibule | 30 | 
| Máslo čerstvé | 10 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, drcený česnek, zelené bylinky, máslo na vymazání formy
Energetická hodnota celkem: 3079 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 71, 
                                                        Tuky (g): 36, 
                                                        Sacharidy (g): 27,
                                                        SAFA (g): 17,
                                                        Cukry (g): 3,
                                                        Vláknina (g): 2,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1540 kJ
Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvařené maso nameleme nebo rozmixujeme, přidáme výpek, rohlík, ideálně namočený ve vývaru, lze přidat smaženou cibulku, není nutné, vajíčko, koření, trchu drceného česneku, smícháme, zapečeme v misce nebo remosce
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









